conecteaza-te cu noi

Alte sporturi

ZIUA CEA MARE! Câștigă LUTANIUC centura DFS și premiul de 10.000 de euro?

foto/video: JBSport/PFG/DFS

Dynamite Fighting Show se întoarce diseară cu a opta ediție, Cătălin Moroșanu punând în scenă un turneu piramidal de 8 la categoria grea. Printre cei opt gladiatori se numără și bistrițeanul Sebastian Lutaniuc, sportivul antrenat de Ionel Burduhos la clubul Profesional FIGHT GYM.

Îl va întâlni în sfertul numărul 2 pe Mihai Ștefan. “Îi voi face rău în ring”, spune Sebastian Lutaniuc.

Cu câteva ore înainte de lupta elevului său, Ionel Burduhos e convins că acesta va câștiga. Mizează pe evoluția bună a lui Sebastian Lutaniuc din ultima perioadă dar și pe determinarea cu care acesta abordează toate competițiile la care participă.

”Dynamite Fighting Show intră într-o nouă eră. Vor fi piramide în fiecare an, la grea, semi grea și mijlocie. Anul viitor, voi 8 o să luptați cu alți 8 în optimile de finală. Din acest an, vom avea clasamente pentru fiecare sportiv. Așa o să fiți apreciați și diferențiați de fiecare promoție din lume. Îmi doresc să mergem spre progres și voi începe cu sportivii români. Trăim într-o perioadă grea și banii trebuie să rămână în România. Vă dăm șansa de a deveni eroii României. Investim în sportivi români și valorile românești. Cel mai bun să câștige!” –  a declarat Cătălin Moroșanu, organizatorul evenimentului.

Într-un material video realizat pentru JB Sport, Cătălin Moroșanu i-a urat multă baftă sportivului PFG și îi îndeamnă pe bistrițeni să îl susțină pe Sebastian Lutaniuc din fața micilor ecrane.

PROGRAM COMPLET – TURNEU:

Sfertul numărul 1:
Marius Munteanu vs Florin Ivănoaie

Sfertul numărul 2:
Sebastian Lutaniuc vs Mihai Ștefan

Sfertul numărul 3:
Alin Ionuț Iancu vs Ștefan Lătescu

Sfertul numărul 4:
Costin Mincu vs Ion Grigore

Semifinala 1:
Câștigător sfert de finală 1 vs Câștigător sfert de finală 2

Semifinală 2:
Câștigător sfert de finală 3 vs Câștigător sfert de finală 4

Finala
Câștigător semifinală 1 vs Câștigător semifinală 2

”Luptătorii și staff-ul acestora au fost deja testați multiplu de Covid-19, rezultatele fiind negative. Toți cei implicați, cu excepția sportivilor când intră în ring, vor purta măști pe toată desfășurarea evenimentului, iar distanțarea fizică va fi obligatorie în ceea ce privește stafful. Plus mănuși pentru toți antrenorii și arbitrii. Pentru a evita purtarea excesivă a măștilor, fiecare participant va primi câte două măști de-a lungul celor 4 ore. În plus, culoarele de acces vor fi separate pentru a evita pe cât posibil contactul dintre persoane. Sticle cu dezinfectant vor fi la discreția tuturor celor prezenți” – anunțâ organizatorii

 

Show-ul Luptă Capitală se va desfășura fără spectatori.

Live TV🖥: Pro X, ora 20:30

Live Online💻: SportExtra.ro, ora 20:30

YouTube📹: Canalul Dynamite Fighting Show, imediat după miezul nopții

Publicitate

Alte sporturi

6 medalii pentru sportivii CS Ilyo la Campionatul Național de Taekwondo Copii, Juniori Mici și Cadeți (6-14 ani)

Clubul bistrițean a fost reprezentat de șase sportivi, trei arbitri și un antrenor.
În urma evoluției lor, Ilyo si-a trecut în palmares încă șase medalii, trei de aur, una de argint și două de bronz.

Au devenit campioni naționali intrând totodată în posesia medaliei de aur Denis Ionuț Țermure, Ciprian Morar și David Moldovean.
Darius Alexandru Avram este din acest sfârșit de săptămână vicecampion national.
Medalie de bronz au obținut Tudor Mihai Sas și Raul Adrian Avram.

Marius Muti, antrenor: „Felicit sportivii pentru evoluție și medaliile obținute. Clubul mulțumește tuturor cadrelor tehnice care s-au implicat cu dăruire în procesul de pregătire al sportivilor. În aceast sens scoatem în evidență eforturile și dăruirea profesorului emerit Ica Sigartău, coordonatorul grupei de performanță. În pregătirea grupelor de începători își aduc aportul instructorii Ioana Teodor Iacob și Ioan Ștefan Orban.”

Continua sa citesti

Alte sporturi

Medalii pentru sportivii Gloriei 2018!

Sportivii sectiei Taekwondo WT ai CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au participat în acest sfârșit de săptămână în Sala Polivalentă din capitală la Campionatul Național de Taekwondo Copii, Juniori Mici și Cadeți (6-14 ani).
Toti cei cinci sportivi care ne-au reprezentat au obținut medalii, patru dintre acestea fiind de aur și una de bronz.
Medalia de aur și titlul de campion național i-a revenit Anei Luiza Bindea (categoria cadeți feminin – 44 kg, clasa A), lui Vlad Ioan Țenghel (categoria cadeți – 37 kg, clasa A), Iasminei Maria Buhai (categoria cadeți feminin – 55 kg, clasa B ) și lui Amir Dorin Halasu (categoria cadeți masculin – 57 Kg, clasa B ).
Bronzul a fost câștigat de Ștefan Gabriel Agrișan (categoria cadeți – 61 kg, clasa A).
La finalul competitiei, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud s-a clasat pe locul 6, la naționale participând peste 20 de cluburi de profil.
Gloria 2018 a mai fost reprezentată la Campionatul National de Taekwondo Copii, Juniori Mici și Cadeți (6-14 ani) de doi arbitri și un antrenor.
Sportivii sectiei Taekwondo WT sunt antrenați de antrenorul Marius Nicolae Muti și profesorul emerit Ica Sigartău.

Continua sa citesti

Alte sporturi

Emilian Sîngeorzan luptă mâine la Gala Colloseum Tournament!

sursa foto: PFG

Sportivul Profesional Fight Gym va lupta mâine la Gala Colloseum Tournament, la categoria 81 de kg, împotriva lui Cătălin Graure. Câștigătorul va face un pas important în a deveni challenger pentru centura de la această categorie. În această seară bistrițeanul a trecut cu bine proba cântarului.


 Emilian Sîngeorzan: ”Vreau să fac un meci spectaculos, m-am pregătit intens pentru acesta luptă pe care sper să o câștig. Chiar dacă gala nu se desfășoară cu public, mizez că publicul va fi în număr cât mai mare în fața micilor ecrane și îmi va transmite energie pozitivă.”

 

Gala Colloseum Tournament va avea loc mâine, în capitală. Aceasta va putea fi urmărită în direct la Digisport.

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2020 Jurnalul sportiv al Bistriței. Proudly crafted by: 201.ro