conecteaza-te cu noi

Alte sporturi

Tur ciclistic la Bistrița

Mersul pe bicicletă este un mod de relaxare pentru unii și de transport pentru alții. Cu toții însă ne bucurăm de beneficiile mersului pe bicicletă asupra fizicului și psihicului, iar în caz de nevoie, ne recuperăm sănătatea tot cu ajutorul bicicletei.

Organizatorii vă invită în 28 martie între orele 20.30 și 21.00 la un tur ciclistic.

Claudiu Vidican: ”În ultimul weekend din martie, îmi doresc să fac un experiment inedit. Am lansat ideea de a aduna 1000 de bicicliști în cadrul evenimentului ORA PĂMÂNTULUI. Haideți să facem din comunitatea #turacucopaci una din ce în ce mai vocală, de interes pentru actuali sau viitori bicicliști, pentru că sunt convins că fiecare avem povești sau păreri interesante.”

 

Cui se adresează? TUTUROR celor care  știu să pedaleze
Traseu?  Piaţa Centrală – str. Gh. Şincai – B-dul Independenţei – Întoarcere sens giratoriu Kaufland si retur – B-dul Independenţei (Aleea de biciclete) – str. Al. Odobescu – str. Parcului – str. Vasile Conta- str. CR Vivu – str. Bistricioarei- Piaţa Petru Rareş – str. Dornei – Piaţa Centrală
Unde? centrul info de pe pietonal, lângă statuia fotografului

 

Primii 160 de participanți ajunși la start –  Centrul de informare turistică de pe pietonal, lângă statuia fotografului, vor avea parte de cadouri surpriză.

Seara se va încheia cu un spectacol de sunet și lumină susținut de trupa Sirius.

 

Publicitate

Alte sporturi

Emilian Sîngeorzan luptă la OSS Fighters de la Mamaia

foto: OSS Fighters

Piațeta Cazino din Mamaia va gazdui în 16 iulie ediția a șasea a galei de sporturi de contact OSS Fighters.

Vor urca în ring luptători redutabili atât din țară, cât și străinătate, din România nelipsind Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv, Cristian Ristea sau constănțeanul Alex Filip, de la clubul Sharks Gym, care va disputa cu această ocazie ultima sa partidă.

Județul nostru va fi reprezentat de Emilian Sîngeorzan de la Profesional Fight Gym. Acesta îl va întâlni in direct la Digisport pe sportivul Claudiu Alexe.

Emilian Sîngeorzan: ”Voi lupta într-una din cele mai bune gale din România, OSS Fighter, împotriva unui adversar dificil de la Super Kombat Academy, pe care sper să îl inving. Am facut alături de maestrul Ionel Burduhos o pregătire serioasă și riguroasă iar acum ne îndreptăm cu pași repezi spre săptamâna luptei, unde se reduc antrenamentele, pentru a fi în formă la ora meciului. Sper să câștig acest meci și să fac o figură frumoasă. Am muncit foarte mult și sper ca răsplata să vină la sfârșitul meciului cu mâna mea ridicata. Multumesc în primul rând familiei care este alături de mine, antrenorului și echipei PFG Bistrița, sponsorilor și tuturor celor care sunt alături de mine!”

Ionel Burhudos, antrenor: ”Anul asta a fost cel mai slab pentru noi! Din cele sase meciuri nu am reusit sa obținem nici o victorie. Dar prin seriozitate pe care a avut-o Emi in perioada de pregătire speram sa spargem gheața.”

Gala de la Mamaia va fi live la Digisport, începând cu ora 20.00.

Continua sa citesti

Alte sporturi

Primul meci de centura mondială pentru PFG

Bogdan Suru va da în 27 iunie cel mai greu test de pâna acum, cu o miză foarte mare, fiind pusă în joc centura mondială A.F.S.O la categoria 67 kg.
Gala va avea loc în Italia.

Bogdan Suru: „Este un vis devenit realitate sa ajung sa lupt la acest nivel. Mulțumesc antrenorului Ionel Burduhos pentru faptul ca a reușit sa aducă echipa PFG la acest nivel și implicit și pe mine. De aceasta data  va fi rândul meu sa reprezint clubul. Sunt sigur ca voi aduce centura la Bistrita, sunt foarte motivat și focusat pe meci.”

Clubul PFG Bistrita va mai fi reprezentat la aceasta competiție și de Bogdan Medviski, care va lupta la categoria 63 kg.

Continua sa citesti

Alte sporturi

6 medalii pentru sportivii CS Ilyo la Campionatul Național de Taekwondo Copii, Juniori Mici și Cadeți (6-14 ani)

Clubul bistrițean a fost reprezentat de șase sportivi, trei arbitri și un antrenor.
În urma evoluției lor, Ilyo si-a trecut în palmares încă șase medalii, trei de aur, una de argint și două de bronz.

Au devenit campioni naționali intrând totodată în posesia medaliei de aur Denis Ionuț Țermure, Ciprian Morar și David Moldovean.
Darius Alexandru Avram este din acest sfârșit de săptămână vicecampion national.
Medalie de bronz au obținut Tudor Mihai Sas și Raul Adrian Avram.

Marius Muti, antrenor: „Felicit sportivii pentru evoluție și medaliile obținute. Clubul mulțumește tuturor cadrelor tehnice care s-au implicat cu dăruire în procesul de pregătire al sportivilor. În aceast sens scoatem în evidență eforturile și dăruirea profesorului emerit Ica Sigartău, coordonatorul grupei de performanță. În pregătirea grupelor de începători își aduc aportul instructorii Ioana Teodor Iacob și Ioan Ștefan Orban.”

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2020 Jurnalul sportiv al Bistriței. Proudly crafted by: 201.ro