conecteaza-te cu noi

Alte sporturi

Sebastian Lutaniuc va lupta joi la Dynamite Fighting Show

sursa text si foto: http://dynamitefighting.com/

8 gladiatori printre care si Sebastian Lutaniuc de la PFG Bistrița vor lupta pentru Marele Premiu de 10.000 de euro.

Tragerea la sorți pentru stabilirea piramidei de 8 a fost inedită. Într-o urnă au fost așezate 8 bile, care conțineau un număr de la 1 la 8. În funcție de numărul pe care l-a extras fiecare, concurenții au avut ocazia de a se așeza pe oricare dintre pozițiile aflate pe ecran.

Mihai Ștefan (4) l-a ales pe Sebastian Lutaniuc (3), care se așezase pe poziția cu același număr.

“Am vrut să aleg eu, nu să fiu ales. Am simțit că trebuie să fie el, să nu las loc de așteptări” – a afirmat Mihai Ștefan. “Îi voi face rău în ring” spune Sebastian Lutaniuc.

Sportivul din Bistrița merge frecvent la Sihăstria Putnei pentru cantonamente. „L-am descoperit pe Dumnezeu încă de mic. EL mă va ajuta să câștig acest turneu” , spune gladiatorul.

 

https://www.facebook.com/107882613414226/posts/654191172116698/

”Dynamite Fighting Show intră într-o nouă eră. Vă dăm șansa de a deveni eroii României. Investim în sportivi români și valorile românești. Mă bucur să fiu în fața voastră, sunt sigur că pe 20 august o să oferiți un spectacol minunat. Îmi pare rău că vom avea gala fără spectatori. Cel mai bun să câștige!” – a spus Cătălin Moroșanu în deschiderea evenimentului.

Organizatorii spun că show-ul Luptă Capitală se va desfășura fără spectatori. El va fi transmis în direct joi de la ora 20:00, pe postul de televiziune Pro X și online pe platforma sportextra.ro

Publicitate

Alte sporturi

6 medalii pentru sportivii CS Ilyo la Campionatul Național de Taekwondo Copii, Juniori Mici și Cadeți (6-14 ani)

Clubul bistrițean a fost reprezentat de șase sportivi, trei arbitri și un antrenor.
În urma evoluției lor, Ilyo si-a trecut în palmares încă șase medalii, trei de aur, una de argint și două de bronz.

Au devenit campioni naționali intrând totodată în posesia medaliei de aur Denis Ionuț Țermure, Ciprian Morar și David Moldovean.
Darius Alexandru Avram este din acest sfârșit de săptămână vicecampion national.
Medalie de bronz au obținut Tudor Mihai Sas și Raul Adrian Avram.

Marius Muti, antrenor: „Felicit sportivii pentru evoluție și medaliile obținute. Clubul mulțumește tuturor cadrelor tehnice care s-au implicat cu dăruire în procesul de pregătire al sportivilor. În aceast sens scoatem în evidență eforturile și dăruirea profesorului emerit Ica Sigartău, coordonatorul grupei de performanță. În pregătirea grupelor de începători își aduc aportul instructorii Ioana Teodor Iacob și Ioan Ștefan Orban.”

Continua sa citesti

Alte sporturi

Medalii pentru sportivii Gloriei 2018!

Sportivii sectiei Taekwondo WT ai CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au participat în acest sfârșit de săptămână în Sala Polivalentă din capitală la Campionatul Național de Taekwondo Copii, Juniori Mici și Cadeți (6-14 ani).
Toti cei cinci sportivi care ne-au reprezentat au obținut medalii, patru dintre acestea fiind de aur și una de bronz.
Medalia de aur și titlul de campion național i-a revenit Anei Luiza Bindea (categoria cadeți feminin – 44 kg, clasa A), lui Vlad Ioan Țenghel (categoria cadeți – 37 kg, clasa A), Iasminei Maria Buhai (categoria cadeți feminin – 55 kg, clasa B ) și lui Amir Dorin Halasu (categoria cadeți masculin – 57 Kg, clasa B ).
Bronzul a fost câștigat de Ștefan Gabriel Agrișan (categoria cadeți – 61 kg, clasa A).
La finalul competitiei, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud s-a clasat pe locul 6, la naționale participând peste 20 de cluburi de profil.
Gloria 2018 a mai fost reprezentată la Campionatul National de Taekwondo Copii, Juniori Mici și Cadeți (6-14 ani) de doi arbitri și un antrenor.
Sportivii sectiei Taekwondo WT sunt antrenați de antrenorul Marius Nicolae Muti și profesorul emerit Ica Sigartău.

Continua sa citesti

Alte sporturi

Emilian Sîngeorzan luptă mâine la Gala Colloseum Tournament!

sursa foto: PFG

Sportivul Profesional Fight Gym va lupta mâine la Gala Colloseum Tournament, la categoria 81 de kg, împotriva lui Cătălin Graure. Câștigătorul va face un pas important în a deveni challenger pentru centura de la această categorie. În această seară bistrițeanul a trecut cu bine proba cântarului.


 Emilian Sîngeorzan: ”Vreau să fac un meci spectaculos, m-am pregătit intens pentru acesta luptă pe care sper să o câștig. Chiar dacă gala nu se desfășoară cu public, mizez că publicul va fi în număr cât mai mare în fața micilor ecrane și îmi va transmite energie pozitivă.”

 

Gala Colloseum Tournament va avea loc mâine, în capitală. Aceasta va putea fi urmărită în direct la Digisport.

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2020 Jurnalul sportiv al Bistriței. Proudly crafted by: 201.ro