conecteaza-te cu noi

Fotbal

Se reia Liga întâi la fotbal feminin

foto: ACS Heniu Prundu Bârgăului

După aproape o lună de pauză, se joacă din nou fotbal pe terenurile echipelor de fotbal feminin din țară. Liga întâi la fotbal feminin se reia sâmbătă dimineață cu primele două partide ale etapei a V-a.

Bârgăuancele pregătite de Călin Svoboda și Gicu Ruscău jr. vor primi vizita echipei Asociației Fotbal Club Fair Play București. Meciul de pe Bârgău Arena va începe la ora 11.00.

 

Alexandra Hornea – atacant: ”Meciul de sâmbătă, împotriva celor de la Fair Play trebuie tratat cu seriozitate. Venim după această pauză de aproape o lună și trebuie să concentram pentru a păstra toate punctele puse în joc și totodată, pentru a reintra în „febra competiției. Va urma apoi și o lunga deplasare la Arad. Am încredere în echipă și vom da totul pentru a obține victoria”.

 

Înaintea acestei partide, ACS Heniu Prundu Bârgăului ocupa locul III în Liga întâi cu 9 puncte, în timp ce echipa oaspete ocupa locul IX cu 3 puncte.

Echipa din Prundu Bârgăului a câștigat trei din cele patru partide disputate până acum în acest sezon competițional, cele cu Independența Baia Mare (2-0), CSS Târgoviște (4-1) și Luceafărul Filiași (4-1).

De cealaltă parte, echipa AFC Fair Play București a obținut până acum doar o singură victorie, în prima etapă, în compania CSS Târgoviște (4-3).

 

 

 

Publicitate

Fotbal

Paula Mădălina Boros a semnat cu Heniu !

Vicecampioană a României și deținătoare a Cupei României, Paula Boroș a fost de-a lungul carierei sale componentă a lotului național de junioare Under 15, 17 si 19.

Și-a dedicat cariera unei singure echipe – ASA Târgu Mureș, pentru care a jucat timp de 10 ani. Mijlocașul Heniului va împlini peste două saptamani 20 de ani.

Paula Boros: ”Am ales sa joc pentru ACS Heniu Prundu Bârgăului datorită profesionalismului și atmosferei foarte bune de la club. E o nouă provocare pentru mine. Îmi doresc să am evoluții bune, să ajut echipa și împreună să ne îndeplinim toate obiectivele.”

 

Continua sa citesti

Fotbal

Edvina Ciontoş și Kincső Szekely, convocate la lotul Under 17

Jucătoarele ACS HENIU Prundu Bârgăului se pregătesc între 12 și 17 martie la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Ulterior, lotul pregătit de selecționerii Irina Giurgiu și Călin Svoboda (tehnicianul echipei noastre) vor face deplasarea în Ungaria, acolo unde în 18 martie, România Under 17 va debuta la Turul de Elită.

Cele mai în formă 20 de tricolore vor juca în 18, 21 și 24 martie cu Ungaria, Rusia respectiv Islanda (Grupa 2). Câștigătoarele celor șapte grupe de la Turul de Elită i se alătură gazdei – Suedia la turneul final, programat între 9-22 mai.

Continua sa citesti

Fotbal

Alice Roca este jucătoarea Heniului

Campioană a României în sezonul 2009 – 2010 și dublă deținătoare a Cupei României în 2012 și 2016, Alice Roca a fost componenta a lotului național de junioare și a celui de senioare al României. Și-a dedicat până acum cariera unei singure echipe, ASA Targu Mures, pentru care a jucat timp de 9 ani.

𝐀𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐑𝐨𝐜𝐚: „Am ales Heniu deoarece mi-a plăcut proiectul de la Prundu Bârgăului. E o nouă provocare pentru mine, îmi doresc să aduc un plus echipei și să contribui la îndeplinirea obiectivelor. La Heniu se dorește performanță, asta a contribuit mult atunci când am decis să vin aici. ”

 

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2020 Jurnalul sportiv al Bistriței. Proudly crafted by: 201.ro Statistici T5