conecteaza-te cu noi

Alte sporturi

Săptămână de foc pentru luptătorii Profesional Fight Gym

copyright - sursa foto: Dynamite Fighting Show, facebook Profesional Fight Gym

Sportivii clubului bistrițean se pregătesc intens pentru cea mai mare provocare a anului. Fac două antrenamente pe zi pentru a fi în maximum de formă și a învinge în meciurile pe care le vor avea în cadrul Galei Dynamite Fight Show din Cluj Napoca.  Bogdan Medveschi și Bogdan Suru vor lupta în cea mai puternică promoție PRO din România care îl are ca promotor pe Cătălin Moroșanu. Acesta va lupta și el în Main Event-ul Galei.

Suru îl va avea ca adversar pe Samer Hassoun, sportivul care anul trecut a fost învins de Daniel Bolfă în cadrul galei UFT.

La rândul său, Medveschi îl va întâlni pe George Aluaș. Ambii adversari ai sportivilor noștri reprezintă MMA Transilvania Cluj.

Ionel Burduhos îi așteaptă pe toți bistrițenii iubitori ai sporturilor de contact să simtă spiritul competițional și să îi susțină pe cei doi la Cluj. Prețul biletelor pornește de la 50 de lei.

”Bogdan Medveschi este un sportiv foarte experimentat la nivel de amatori. A disputat 28 de meciuri dar la o categorie inferioară-56 kg. Acum suntem în perioada de creștere și vrem să schimbam categoria, vom lupta de data aceasta la -60 kg dar va fi un meci destul de greu ținând cont că adversarul coboară din -68 kg. Eu sunt încrezător în Medveschi și sunt convins că o să facă un meci mare. Bogdan Suru vine după o pauză de 7 luni din cauza unei accidentări dar este foarte motivat și ținând cont de experiență lui vă promitem un meci bun. Mulțumesc mult sponsorilor și tuturor celor care ne sunt aproape pentru susținere și încurajare. ” – mai spune Ionel Burduhos

***Gala de la Cluj-Napoca este a patra organizată sub steagul Dynamite Fighting Show după reușitele de la București, Piatra Neamț și Craiova, acolo unde sportivii români au fost susținuți de un număr impresionant de spectatori.

Continua sa citesti
Publicitate

Alte sporturi

Alexandra Uiuiu participă la Jocurile Europene de la Minsk

foto Alexandra Uiuiu

Sportiva face parte din lotul național de baschet coordonat de Carmin Artemie Popa și Mihai Cristian Vacarescu, alături de Ruxandra Diana Chis, Andreea Lazar, Elisabeth Pavel, Radu Paliciuc, Ionel Victor Petrache, Bogdan Cezar Sandu, Baris Aktas. Ei vor concura în proba: baschet 3×3.

Alexandra Uiuiu: ”Sunt foarte entuziasmată să fiu aici, cred că e o experiență pe care orice sportiv își dorește să o trăiască. Deși în formula asta, echipa noastră nu are multă experiență internațională noi vrem sa ne întoarcem cu o medalie acasă. Suntem mândre și recunoscătoare să reprezentăm România la jocurile europene!”

Alexandra Uiuiu este componentă a lotului naţional de foarte mulţi ani iar valoarea sa este cunoscută în ţară.

Cei 123 tricolori vor concura la toate cele 15 sporturi si discipline sportive: atletism, baschet 3×3, badminton, box, ciclism, fotbal pe plaja, gimnastica – artistica, aerobica si ritmica, judo, kaiac-canoe, lupte – feminin, libere si greco-romane, sambo, tenis de masa, tir sportiv și tir cu arcul.

Dincolo de medaliile puse în joc, miza competiției este dublată la unele discipline și de calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.  În această situație se află cei de la atletism, badminton, ciclism, judo, karate, tenis de masa, tir cu acul si tir sportiv.

Competiţia multisport se va desfășura în perioada 21-30 iunie.

Continua sa citesti

Alte sporturi

Taekwondo – de la performanța fizică la cea școlară

foto: CS Ilyo

Artele marțiale sunt percepute ca sporturi de contact unde se predă calea de a deveni un războinic priceput sau un luptător desăvârșit. Practicarea artelor marțiale fortifică trupul și întărește psihicul, determinand practicantul sa fie mai ordonat, mai responsabil, mai respectuos cu ceilati dar si cu mediul și il învață să își organizeze foarte bine timpul.

Sportivii din grupa de performanță care fac de luni până sâmbătă câte 3 ore de antrenament pe zi au reușit și pe parcursul anului școlar 2018-2019 să aibă rezultate foarte bune la învățătură la unele din cele mai prestigioase și exigente unități de învățământ din județul Bistrița-Năsăud.

Mediile lor sunt cuprinse intre 8.84 si 9.90.

Dan Alexandru Cantor, elev în clasa a XI-a B la Colegiul Național Liviu Rebreanu Bistrița a terminat anul școlar 2018-2019 cu media generală 9,54. Liana Ionela Musteață, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național Liviu Rebreanu Bistrița a absolvit cu media generală 9,23. La randul ei, Selena Șolderea a absolvit clasa a IX-a de la Liceul de Arte Corneliu Baba cu media generală 8,84 iar Mihai Cristian Bura a absolvit clasa a VIII-a G de la Colegiul Național Liviu Rebreanu Bistrița cu media generală 9,30.

Mario Raul Filip Mureșanu a absolvit clasa a VII – a G a Colegiului Național Liviu Rebreanu Bistrița cu media generală 9,10 in timp ce Andreas Georg Stern a absolvit clasa a VII – a G a Colegiului Național Liviu Rebreanu Bistrița cu media generală 9,00.

Ana Riti a absolvit clasa a VI-a A de la Școală Generală Nr. 1 Bistrița cu media generală 9,90, Ștefan Gabriel Agrișan a absolvit clasa a VI-a de la Școala Generală Șieu Odorhei cu media generală 9,82 iar Răzvan Daniel Cociuban a absolvit clasa a V-a la Școala Generală Nr. 6 cu media generală 9,75.

Bogdan Tudorache a absolvit clasa a V-a la Colegiul Național Andrei Mureșanu Bistrița cu media generală 9,69, Tudor Mihai Sas a absolvit clasa a V-a la Școala Generală Nr. 3 Bistrița cu media generală 9,55.

Calificative foarte bune la scoala au obtinut si Ana Luiza Bindea – clasa a IV-a, Școala Gimnazială Grigore Silași, Vlad Ioan Țenghel – clasa a IV-a la Școala Generală Nr. 3 Bistrița și Denis Ionuț Țermure – clasa a II-a la Școala Gimnazială Grigore Silași Beclean.

Clubul Sportiv ILYO îi incurejează și pe sportivii Mihai Cristian Bura și Robert Ștefănuțiu Mureșan, care susțin zilele acestea examenul de capacitate.

Continua sa citesti

Alte sporturi

Două competiții în doar trei zile pentru luptătorii Profesional Fight Gym

sursa: Profesional Fight Gym

Săptămână încărcată cu două competiții importante pentru luptătorii Profesional Fight Gym.
Bogdan Medveschi și Bogdan Suru au luptat  joi în cea mai puternică promoție PRO din România – Gala Dynamite Fight Show din Cluj Napoca. Din păcate ambii au pierdut meciurile cu George Aluaș și Samer Hassoun, la o diferență foarte mică. Din Cluj – Napoca luptătorii s-au deplasat la Putna, acolo unde sâmbătă s-a desfășurat Campionatul Național de Freestyle K1.

În urma desfășurării competiției Rareș Călinescu a obținut locul 1 la categoria copii 8-14 ani. A fost urmat de Gelu Nagy (locul II) și de Emanuel Ianos, Raul Varga și Ionut Apostol (locul III). La juniori, clubul bistrițean a obținut trei clasări pe podium prin Darius Magda, Remus Tarpian și Ionuț Zdrabau. Darius Fizeșan a venit pe IV.

La seniori, locul I i-a revenit lui Paul Tofeni care a câștigat și una dintre cele trei centuri puse în joc de organizatori. În urma sa au venit Alex Bolfa (locul II) și Ciprian Gales (locul IV).

Continua sa citesti
Publicitate

Facebook

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2019 Jurnalul sportiv al Bistriței. Statistici T5