conecteaza-te cu noi

Fara categorie

S-a semnat contractul pentru construcția noii săli polivalente

foto: JB Sport

Complexul Sportiv din Wonderland – Unirea, care se va construi pe 3 hectare va avea o sală polivalentă, pistă de atletism, terenuri de sport și va costa 96 milioane lei (20 de milioane euro). Banii vor proveni de la Guvernul Romaniei. Constructia si terenurile aferente vor fi gata in 20 de luni, primele patru din acestea fiind rezervate proiectarii.

Proiectarea și lucrările vor fi realizate de asocierea de firme Frasinul – Erbașu – Dico – Țigănaș.

 

Emil Radu Modovan, presedintele CJ: ”Va fi o bijuterie de Sală Polivalentă, care cel târziu în primăvara anului 2021 va fi funcțională.”

Se va construi un corp clădire pentru viitoarea Sală Polivalentă (7.350 mp); o pistă de atletism (132,5 m lungime); terenuri exterioare de handbal, tenis, baschet.

Sala va avea o capacitate de 2.675 locuri, inclusiv tribună retractabilă de 640 de locuri. Ea va putea gazdui si concerte, extinzandu-se pana la  5.015 locuri (2.675 în tribune și 2.340 pe teren).

Primul eveniment in noua sala polivalenta va avea loc cel mai probabil in 2021.

Publicitate

Fara categorie

Hristos a înviat !

Bucuria vine din lucruri mărunte, liniştea vine din suflet iar lumina vine din inima fiecăruia !

De Paște redescoperiți sentimentele ce se adăpostesc în suflet și nu uitați să fiți mai buni cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin !

Sărbători luminate !

Continua sa citesti

Fara categorie

Vrei să fi campion ? Hai la LPS !

Foto: TimpOnline.ro

Viitorii absolvenți de gimnaziu care doresc să urmeze una dintre specializările Liceului cu Program Sportiv sunt așteptați la testări. Ei trebuie să susțină probele de aptitudini fizice pentru înscrierea în clasa a IX-a.

Sesiunea mai 2019 va debuta cu înscrierea candidaților care va avea loc în 13 și 14 mai. În 15, 16 și 17 mai vor fi susținute probele. Primii care vor evaluați sunt candidații de la specializarea fotbal. Ei vor da probele pe terenul de la armata în 15 mai, începând cu ora 8.00. În aceeași zi, însă de la ora 9.00 pe terenul LPS vor fi testați și cei de la volei. O zi mai târziu se vor da probele la handbal ( ora 8.00 sala Dorin Moruțan ), gimnastică ( ora 9.00 sala de gimnastica ) și schi ( ora 9.00 sala LPS). În 17 mai, candidații de la specializarea atletism și cei de la tenis de masă vor fi testați aptitudinal ( atletism – ora 8.00 teren Liviu Rebreanu și tenis de masă ora 9.00 sală de tenis a LPS )

Candidații vor trebui să depună fișa pentru probele de aptitudini de la școala de proveniență și adeverința medicală cu mențiunea ”apt pentru susținerea probelor sportive„. Fiecare dintre cei care se vor prezenta la testări trebuie să se prezinte la probe cu 15 minute înainte de programare, având asupra lor cartea de identitate și echipamentul corespunzător.

La specializările handbal feminin /masculin, atletism și volei sunt disponibile în clasa a IX-a câte 14 locuri, la fotbal – 28 iar la schi, gimnastică și tenis de masă – câte 9.

 

 

Continua sa citesti

Fara categorie

Se caută nume

foto: Consiliul Județean BN

Bistrițenii sunt invitați să dea nume noii Săli Polivalente din Bistrița. Invitația le-a fost lansată de președintele Consiliului Județean Bistrița Năsăud Emil Radu Moldovan. Într-o postare pe facebook, acesta spune ca ține foarte mult la opiniile bistrițenilor și îi roagă să ofere variante de nume.

Ulterior, dintr-o selecție a ”celor mai propuse denumiri”, locuitorii județului vor alege din nou. Provocarea se încheie la finalul acestei săptămâni.

Precizăm că astăzi consilierii județeni au  aprobat  studiul pe fezabilitate pentru noua Sală Polivalentă din Complexul Wonderland. Acesta va fi trimis în vederea finanțării catre Compania Națională de Investiții.

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2019 Jurnalul sportiv al Bistriței. Statistici T5