conecteaza-te cu noi

Tenis de masă

Nici o surpriză: sportivii CSM medaliați la Skopje !

foto: CSM - LPS Bistrița

România cu sportivii CSM -LPS Bistrița în componență a fost la înălțime la Campionatele Balcanice de Tenis de Masă. Acestea au avut loc între 12 – 16 iunie la Skopje, în Macedonia de Nord,

CSM și LPS Bistrița au fost reprezentate în competitie de Toma Darius, Oroszlan Richard (echipa națională de juniori), Szilágyi Paul (cadeti), Sîngeorzan Ioana (cadete). Acestia au fost însotiți de antrenorii Cristian Podar ( CSM Bistrița) și George Alexandru Dincă ( LPS Bistrița).

Rezultate echipe:

Junioare I, locul 2: România – Turcia 1-3 (finala)
Juniori I, locul 1: România – Serbia 3-2 (finala)
Junioare II, locul 1: România – Turcia 3-0 (finala)
Juniori II, locul 1: România – Turcia 3-0 (finala)

Juniori I : Darius Toma, Mihai Pop, Matei Dumitrescu, Richard Oroszlan, antrenor Madalin Ionascu
Junioare I : Claudia Caragea, Denisa Uritu, Luiza Popescu, Ana Barbu, antrenor Petre Arnautu
Juniori II : Andrei Istrate, Paul Szilagyi, Horia Ursut, Dragos Bujor, antrenor Alex Dinca
Junioare II: Elena Zaharia, Ioana Singeorzan, Bianca Mei Rosu, antrenor Cristian Podar

 

Publicitate

Alte sporturi

Doi bistrițeni participă la Campionatul european de tenis de masă al polițiștilor

Foto/video: IPJ BN

După un cantonament de trei zile la Bistrița, alături de campioana națională și internațională Mihaela Șteff, cei șase jucători care fac parte din lotul României la Campionatul European de Tenis de Masă al Polițiștilor, împreună cu delegația Ministerului Afacerilor Interne se află în Slovacia-Bratislava, locul de desfășurare a competiției.

Competiția aflată la a opta ediție, se desfășoară în perioada 19-23 septembrie. La ea participă jucători din peste 20 de țări.

Criminalistul Sorin Pop (IPJ Bistrița-Năsăud) și jandarmul Dorel Nistor (IJJ Bistrița-Năsăud) reprezintă România.

Alături de cei doi bistrițeni, din delegația țării noastre, coordonată de  Adrian Popa și Adrian Vasile, din partea Centrului Cultural MAI, fac parte Alexandra Cîrstescu (IPJ Buzău), Cătălin Doncea (IJJ Giurgiu), Elena Șerban (Academia de Poliție) și Cristian Jumară (Direcția Juridică a MAI).

 

Continua sa citesti

Tenis de masă

Tania Plaian, 2x vicecampioană balcanică în Muntenegru

Sportiva din Bistrița a reprezentat România la Campionatele Balcanice de seniori 2019, care au avut loc la Podgorica, Muntenegru.

Tania Plaian a câștigat meciurile din faza grupelor cu jucătoarele Trekec (3-0) și Zeqiri (3-0), fiind învinsa doar de Yilmaz (2-3).
În optimi, a trecut cu 4-1 de Veronica Mosconi din Italia iar în sferturi de Sibel Altinkaya (Turcia) pe care a învins-o cu același scor: 4-1.
În faza semifinalelor, bistrițeanca a învins-o clar pe colega sa de națională – Elena Zaharia cu 4-0 pentru că în finală, sportiva noastră să fie învinsă de Ozge Yimaz (Turcia) cu 4-3, obținând astfel medalia de argint.
La dublu, perechea Tania Plaian / Elena Zaharia s-a oprit în optimi după ce a fost învinsă de Vovk/Tofant (Slovenia) 3-1, în timp ce la dublu mixt avandu-l alături pe Cristian Chiriță a ajuns până în sferturi de finală, unde au fost învinși de Altinkaya/Gunduz (Turcia) cu 3-1.
A doua medalie de argint pentru Tania Plaian a venit în proba pe echipe. Alina Zaharia, Elena Zaharia și Tania Plaian au fost învinse în finala competiției de lotul Turciei cu 3-1.

Continua sa citesti

Tenis de masă

Medalii la Top 12

Sursa: LPS Bistrița

Municipiul Zalău a găzduit în acest sfârșit de săptămână o importantă competiție de tenis de masă.

Top 12 juniori III 11-12 ani a reunit cei mai buni 12 sportivi din țară la această categorie.

Bistrița a fost reprezentată de sportivii LPS: Teodora Simon, Christian Podar și Cristina Sîngeorzan.

Ultimii doi au reușit să urce pe treapta a doua a podiumului în timp ce Teodora Simon a venit pe șase.

 

 

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2019 Jurnalul sportiv al Bistriței. Statistici T5