conecteaza-te cu noi

Fotbal

MIREL ALBON: ”Am în vedere jucătoare de la Heniu pentru națională”

Selecționerul echipei naționale de fotbal feminin a României a asistat ieri din tribunele stadionului din Prundu Bârgăului

foto: facebook Mirel Albon

MIREL ALBON: ”Am în vedere jucătoare de la Heniu pentru națională”

🇷🇴 Selecționerul echipei naționale de fotbal feminin a României a asistat ieri din tribunele stadionului din Prundu Bârgăului la meciul dintre campioana României și liderul clasamentului Ligii intâi – Olimpia Cluj și echipa gazdă – ACS HENIU Prundu Bârgăului – Oficial.
➡️ Mirel Albon a venit să vadă jucătoarele ambelor echipe, aflate în vizor pentru echipa națională. ”Unele vor fi convocate și vreau să le văd nivelul. Am văzut câteva jucătoare tinere care în viitorul mai apropiat sau mai îndepărtat pot fi soluții pentru echipa națională de fotbal feminin a României. O sa revin și la meciul cu ACS Vasas Femina Odorheiu Secuiesc.”
⚽️ Selecționerul a vorbit și despre nivelul Ligii intâi feminine de fotbal. ”Campionatul intern trebuie să crească calitativ. Trebuie să încercăm să menținem jucătoarele în campionatul nostru, pentru ca acesta să fie atractiv pentru toată lumea, suporteri, presa, sponsori. Sunt semnale că în această primăvară campionatul și mai ales play off-ul va fi mai bun decât anul trecut.”

Publicitate

Fotbal

Paula Mădălina Boros a semnat cu Heniu !

Vicecampioană a României și deținătoare a Cupei României, Paula Boroș a fost de-a lungul carierei sale componentă a lotului național de junioare Under 15, 17 si 19.

Și-a dedicat cariera unei singure echipe – ASA Târgu Mureș, pentru care a jucat timp de 10 ani. Mijlocașul Heniului va împlini peste două saptamani 20 de ani.

Paula Boros: ”Am ales sa joc pentru ACS Heniu Prundu Bârgăului datorită profesionalismului și atmosferei foarte bune de la club. E o nouă provocare pentru mine. Îmi doresc să am evoluții bune, să ajut echipa și împreună să ne îndeplinim toate obiectivele.”

 

Continua sa citesti

Fotbal

Edvina Ciontoş și Kincső Szekely, convocate la lotul Under 17

Jucătoarele ACS HENIU Prundu Bârgăului se pregătesc între 12 și 17 martie la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Ulterior, lotul pregătit de selecționerii Irina Giurgiu și Călin Svoboda (tehnicianul echipei noastre) vor face deplasarea în Ungaria, acolo unde în 18 martie, România Under 17 va debuta la Turul de Elită.

Cele mai în formă 20 de tricolore vor juca în 18, 21 și 24 martie cu Ungaria, Rusia respectiv Islanda (Grupa 2). Câștigătoarele celor șapte grupe de la Turul de Elită i se alătură gazdei – Suedia la turneul final, programat între 9-22 mai.

Continua sa citesti

Fotbal

Alice Roca este jucătoarea Heniului

Campioană a României în sezonul 2009 – 2010 și dublă deținătoare a Cupei României în 2012 și 2016, Alice Roca a fost componenta a lotului național de junioare și a celui de senioare al României. Și-a dedicat până acum cariera unei singure echipe, ASA Targu Mures, pentru care a jucat timp de 9 ani.

𝐀𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐑𝐨𝐜𝐚: „Am ales Heniu deoarece mi-a plăcut proiectul de la Prundu Bârgăului. E o nouă provocare pentru mine, îmi doresc să aduc un plus echipei și să contribui la îndeplinirea obiectivelor. La Heniu se dorește performanță, asta a contribuit mult atunci când am decis să vin aici. ”

 

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2020 Jurnalul sportiv al Bistriței. Proudly crafted by: 201.ro Statistici T5