conecteaza-te cu noi

Tenis de masă

Medalii la Zagreb pentru sportivii LPS Bistrița

Sursa: LPS Bistrița

Cel mai mare concurs de tenis de masă pentru copii din Europa s-a desfășurat zilele trecute la Zagreb. 66th ZAGREB OPEN INTERNATIONAL JUNIOR & CADET TABLE TENNIS CHAMPIONSHIP „ZAGIPING” a reunit circa 1000 de participanți din 14 țări.

Trei din cei patru sportivi ai Liceului cu program sportiv din Bistrița, participanți la această competiție au urcat pe podium.

La Under 11 băieți – Mihai Nagy a făcut echipa cu Andrei Istrate de la CSTA București. Împreună, au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. La Under 13 – Christian Podar și Anghel Patrick de la CSS Craiova au repetat performanța, obținând locul întâi. Și la fete au fost înregistrate rezultate frumoase: Cristina Singeorzan și Andreea Craiu de la CSM Arad au obținut locul doi. În întrecerea individuală, Christian Podar s-a clasat primul la Under 11 în timp ce Mihai Nagy a venit pe 9. Cristina Sîngeorzan a fost a cincea la Under 13. LPS Bistrița a mai fost reprezentată de Andrei Niculae.

Alexandru Dincă, profesor și antrenor: ”Competiția de la Zagreb a fost foarte disputată, ne bucurăm că acești copii, doi dintre ei fiind la primul concurs în străinătate, au reușit sa se ridice la nivelul unei asemenea competiții. Au fost meciuri multe, bune per total – o experiență foarte bună pentru toți participanții. Mă bucur că am reușit să aducem acasă și 3 cupe de campioni. Acest concurs ne-a confirmat că drumul pe care mergem e cel corect și așteptăm și mai multe rezultate importante atât în plan national cât și internațional.”

Publicitate

Tenis de masă

Tania Plaian, 2x vicecampioană balcanică în Muntenegru

Sportiva din Bistrița a reprezentat România la Campionatele Balcanice de seniori 2019, care au avut loc la Podgorica, Muntenegru.

Tania Plaian a câștigat meciurile din faza grupelor cu jucătoarele Trekec (3-0) și Zeqiri (3-0), fiind învinsa doar de Yilmaz (2-3).
În optimi, a trecut cu 4-1 de Veronica Mosconi din Italia iar în sferturi de Sibel Altinkaya (Turcia) pe care a învins-o cu același scor: 4-1.
În faza semifinalelor, bistrițeanca a învins-o clar pe colega sa de națională – Elena Zaharia cu 4-0 pentru că în finală, sportiva noastră să fie învinsă de Ozge Yimaz (Turcia) cu 4-3, obținând astfel medalia de argint.
La dublu, perechea Tania Plaian / Elena Zaharia s-a oprit în optimi după ce a fost învinsă de Vovk/Tofant (Slovenia) 3-1, în timp ce la dublu mixt avandu-l alături pe Cristian Chiriță a ajuns până în sferturi de finală, unde au fost învinși de Altinkaya/Gunduz (Turcia) cu 3-1.
A doua medalie de argint pentru Tania Plaian a venit în proba pe echipe. Alina Zaharia, Elena Zaharia și Tania Plaian au fost învinse în finala competiției de lotul Turciei cu 3-1.

Continua sa citesti

Tenis de masă

Nici o surpriză: sportivii CSM medaliați la Skopje !

foto: CSM - LPS Bistrița

România cu sportivii CSM -LPS Bistrița în componență a fost la înălțime la Campionatele Balcanice de Tenis de Masă. Acestea au avut loc între 12 – 16 iunie la Skopje, în Macedonia de Nord,

CSM și LPS Bistrița au fost reprezentate în competitie de Toma Darius, Oroszlan Richard (echipa națională de juniori), Szilágyi Paul (cadeti), Sîngeorzan Ioana (cadete). Acestia au fost însotiți de antrenorii Cristian Podar ( CSM Bistrița) și George Alexandru Dincă ( LPS Bistrița).

Rezultate echipe:

Junioare I, locul 2: România – Turcia 1-3 (finala)
Juniori I, locul 1: România – Serbia 3-2 (finala)
Junioare II, locul 1: România – Turcia 3-0 (finala)
Juniori II, locul 1: România – Turcia 3-0 (finala)

Juniori I : Darius Toma, Mihai Pop, Matei Dumitrescu, Richard Oroszlan, antrenor Madalin Ionascu
Junioare I : Claudia Caragea, Denisa Uritu, Luiza Popescu, Ana Barbu, antrenor Petre Arnautu
Juniori II : Andrei Istrate, Paul Szilagyi, Horia Ursut, Dragos Bujor, antrenor Alex Dinca
Junioare II: Elena Zaharia, Ioana Singeorzan, Bianca Mei Rosu, antrenor Cristian Podar

 

Continua sa citesti

Tenis de masă

Medalii la Top 12

Sursa: LPS Bistrița

Municipiul Zalău a găzduit în acest sfârșit de săptămână o importantă competiție de tenis de masă.

Top 12 juniori III 11-12 ani a reunit cei mai buni 12 sportivi din țară la această categorie.

Bistrița a fost reprezentată de sportivii LPS: Teodora Simon, Christian Podar și Cristina Sîngeorzan.

Ultimii doi au reușit să urce pe treapta a doua a podiumului în timp ce Teodora Simon a venit pe șase.

 

 

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2019 Jurnalul sportiv al Bistriței. Statistici T5