conecteaza-te cu noi

Handbal

Liga Florilor va începe în 27 august!

Viitorul sezon competițional al Ligii Florilor va debuta în 27 august și va reuni la start 16 echipe. Federația Română de Handbal a stabilit că din prima ligă ar urma să retrogradeze direct patru echipe, iar alte două vor merge la baraj.

Sezonul competițional feminin se va juca în sistemul tur – retur. Jocurile vor fi programate în zilele de duminică (în principiu între orele 11:00 – 20.00) și joi (16:30 – 20:00). Echipele pot solicita aprobarea FRH pentru devansarea sau amânarea unor jocuri cu cel mult trei zile față de datele la care sunt programate. Pentru echipele românești participante în competițiile continentale oficiale, federația poate aproba amânarea sau devansarea jocurilor acestora programate în Liga Națională, la alte date decât cele fixate inițial.

Pana in 27 august, cand se preconizeaza a se incepe noul sezon se va stabili si câștigătoarea Cupei României (ediția 2019-2020).

Echipele înscrise în Liga Națională – feminin au obligația sa folosească cel puțin o jucătoare senioară de cetățenie română sub 21 de ani în medie 10 minute pe meci și cel puțin o jucătoare senioară de cetățenie română sub 23 de ani în medie 30 minute/meci.

Federatia a stabili totodata ca echipa de Liga Națională – feminin care înscrie o echipă secundă în campionatul național de Divizia A, având în componență minim 8 jucătoare senioare de cetățenie română sub 23 de ani, nu mai are obligația folosirii jucătoarei senioare de cetățenie română sub 21 de ani, în medie 10 minute pe meci.

Publicitate

Handbal

Bistrița găzduiește primele faze ale Cupei României FAN Courier!

Federația Română de Handbal organizează în Bistrița jocurile din optimile respectiv sferturile de finală ale acestei competiții. Ele se vor juca în 24/25 august atât în Sala Polivalentă cât și în cea a Liceului cu Program Sportiv din Bistrița.
CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va întâlni CSM București, în 24 august de la ora 18.00, în direct pe TVR 1.
Celelalte meciuri:
CS Minaur Baia Mare – CSM Slatina (Sala Polivalenta, ora: 10.10)
CS Măgura Cisnădie – HC Dunărea Brăila (Sala Polivalenta, ora: 12.50)
CS Dacia Mioveni 2012 – SCM Gloria Buzău ( Sala LPS Bistrița, ora 12.50)
SCM Râmnicu Vâlcea – SCM Craiova (Sala Polivalenta, ora: 15.30, TVR 2)
HC Zalau – CSU Cluj Napoca (Sala LPS, ora 15.30)
CSM Deva – CSU Știința București ( Sala LPS, ora 18.10)
Competiția se va desfășura cu spectatori, FRH urmând să pună în curând în vânzare tichetele de acces.

Continua sa citesti

Handbal

Gloria 2018 a disputat primele meciuri amicale ale verii!

foto: JB Sport
Jucătoarele Gloriei 2018 au obținut o victorie și o înfrângere, în primele două partide de pregătire ale verii, în compania CS Minaur Baia Mare. În prima partidă disputată ieri băimarencele s-au impus cu scorul 27-23. Astăzi a venit rândul elevelor lui Kim Rasmussen să obțină victoria: 31-30.
 Tehnicienii echipei din Bistrita au rulat toată echipa, testând mai multe formule de joc.
”Omogenizarea echipei reprezintă unul dintre obiectivele noastre, avand în vedere că mai mult de jumătate dintre jucătoarele pe care mizăm în noul sezon au semnat de curând cu Bistrița.” – anunță clubul pe pagina de Facebook.
Pregatirea Gloriei 2018 va continua în ritm sustinut, echipa avand programate meciuri amicale și turnee atât în țară cât și în străinătate.

Continua sa citesti

Handbal

Ana Maria Iuganu, Nicoleta Dincă și Sonia Seraficeanu, convocate la lot!

Jucătoarele Gloriei 2018 vor participa între 2 și 6 august la o acțiune de pregătire centralizată în capitală. În cadrul acesteia se vor efectua și o serie de testări.
Au fost convocate 33 de jucătoare, 18 din lotul A de senioare al României și 15 din a doua reprezentativă a țării noastre.

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2020 Jurnalul sportiv al Bistriței. Proudly crafted by: 201.ro