conecteaza-te cu noi

Fotbal

Jucătoarele Heniului, în atenția selecționerilor României și Moldovei

Echipa de fotbal feminin ACS Heniu Prundu Bârgăului traversează poate cea mai bună perioadă din istoria clubului. Două dintre jucătoarele echipei de pe Valea Bârgăului au fost convocate de selecționerul Mirel Albon pentru a participa la primul stagiu de pregătire al naționalei României în vederea pregătirii următoarelor jocuri din calificările pentru Campionatul European din 2021, găzduit de Anglia și alte două de Federația Moldovenească de Fotbal pentru un cantonament de pregătire înafara țării.

 

22 de tricolore, printre care fundașul Diana Grecu și mijlocașul Alexandra Hornea se vor pregăti cu lotul în Turcia, între 2 și 11 martie. De menționat e faptul că Diana Grecu este convocată pentru a doua oară la lot, în timp ce pentru Alexandra Hornea este o premieră. O alta fostă jucătoare a Heniului, care joacă acum însă în Ungaria la Szent Mihaly KFT –  Szidonia Papp va reprezenta și ea România.

Carolina Țabur a fost convocată la națională, însă la cea a țării natale – Republica Moldova. Alături de ea, în lotul lărgit se află și Nadya Petrovskaya. Cele două se vor pregăti alături de colegele de la lot, în Polonia între 2-8 martie.

Călin Svoboda, antrenor ACS Heniu Prundu Bârgăului: ”E o premieră pentru echipa noastră să avem în paralel trei-patru jucătoare la loturile de senioare. Convocările vin ca urmare a bunei pregătiri și a evoluțiilor constante ale Dianei, Alexandrei, Carolinei și Nadyei din acest sezon. Mă bucur mult pentru ele și îmi doresc ca pe viitor și alte jucătoare ale Heniului să fie motivate, să crească valoric și să aibă evoluții bune pentru a intra în atenția selecționerilor.”

 

 

Publicitate

Fotbal

Paula Mădălina Boros a semnat cu Heniu !

Vicecampioană a României și deținătoare a Cupei României, Paula Boroș a fost de-a lungul carierei sale componentă a lotului național de junioare Under 15, 17 si 19.

Și-a dedicat cariera unei singure echipe – ASA Târgu Mureș, pentru care a jucat timp de 10 ani. Mijlocașul Heniului va împlini peste două saptamani 20 de ani.

Paula Boros: ”Am ales sa joc pentru ACS Heniu Prundu Bârgăului datorită profesionalismului și atmosferei foarte bune de la club. E o nouă provocare pentru mine. Îmi doresc să am evoluții bune, să ajut echipa și împreună să ne îndeplinim toate obiectivele.”

 

Continua sa citesti

Fotbal

Edvina Ciontoş și Kincső Szekely, convocate la lotul Under 17

Jucătoarele ACS HENIU Prundu Bârgăului se pregătesc între 12 și 17 martie la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Ulterior, lotul pregătit de selecționerii Irina Giurgiu și Călin Svoboda (tehnicianul echipei noastre) vor face deplasarea în Ungaria, acolo unde în 18 martie, România Under 17 va debuta la Turul de Elită.

Cele mai în formă 20 de tricolore vor juca în 18, 21 și 24 martie cu Ungaria, Rusia respectiv Islanda (Grupa 2). Câștigătoarele celor șapte grupe de la Turul de Elită i se alătură gazdei – Suedia la turneul final, programat între 9-22 mai.

Continua sa citesti

Fotbal

Alice Roca este jucătoarea Heniului

Campioană a României în sezonul 2009 – 2010 și dublă deținătoare a Cupei României în 2012 și 2016, Alice Roca a fost componenta a lotului național de junioare și a celui de senioare al României. Și-a dedicat până acum cariera unei singure echipe, ASA Targu Mures, pentru care a jucat timp de 9 ani.

𝐀𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐑𝐨𝐜𝐚: „Am ales Heniu deoarece mi-a plăcut proiectul de la Prundu Bârgăului. E o nouă provocare pentru mine, îmi doresc să aduc un plus echipei și să contribui la îndeplinirea obiectivelor. La Heniu se dorește performanță, asta a contribuit mult atunci când am decis să vin aici. ”

 

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2020 Jurnalul sportiv al Bistriței. Proudly crafted by: 201.ro Statistici T5