conecteaza-te cu noi

Fotbal

Joacă in sferturi

ACS HENIU Prundu Bârgăului – Oficial joacă în deplasare în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal feminin

foto: ACS Heniu Prundu Bârgăului

🏆 ACS HENIU Prundu Bârgăului – Oficial joacă în deplasare în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal feminin
Fotbalistele bârgăuance vor întâlni în această fază a competiției echipa ACS Fortuna Becicherec’ Feminin. Partida e programată să aibă loc duminică de la ora 11.00, pe Stadionul Comunal din Becicherecu Mic.

👉 Lotul lui Călin Svoboda și Gicu Ruscău junior au trecut până acum de CS Nicu Gane Fălticeni cu 4-0 (27 octombrie 2018) și de CSM Târgu Mureș cu 4-2 (18 noiembrie 2018).

▪️Tehnicianul echipei din Prundu Bârgăului spune că echipa sa va merge la Bechicherecu Mic să își joace șansa.
Calin Svoboda: ”Întâlnim echipa momentului în Liga întâi feminină de fotbal. Lotul condus de Florin Padurar, Andra Vela și Sava Totovici a obținut în ultimele două etape victorii importate în deplasări foarte grele. Din perspectiva meciurilor directe, le suntem superiori iar asta ne da încredere că putem scoate un rezultat bun. Ne-am pregătit săptămâna aceasta pentru a reuși calificarea în semifinale. Vom da totul pe teren în acest meci”.

▪️De cealaltă parte, antrenorul ACS Fortuna – Florin Pădurean a declarat pentru pagina oficială a clubului din Becicherecu Mic : „Întâlnim echipa din Prundu Bârgăului finalista ediției de anul trecut, o echipă experimentată, valoroasă, cu un antrenor bun, care se află de mulți ani în prima ligă. Asta nu înseamnă că sunt de neînvins. Îmi doresc ca duminică să jucăm cum am făcut-o la Cluj, cu determinare, ambiție și foarte mare concentrare la ceea ce facem pe teren”.

➡️ Cupa României la fotbal feminin este o competiție sportivă organizată de Federația Română de Fotbal deschisă participării cluburilor afiliate FRF. Ea se desfășoară în fiecare an începând cu 2004.

Publicitate

Fotbal

1.FC Gloria Bistrița, cu gândul la promovare

Antrenorul 1.FC Gloria Bistrița își dorește un lot competitiv cu care să poată ataca promovarea în Liga a II-a.

Dan Matei:Pornind de la zero, şansele sunt egale pentru toţi participanții. Trebuie să ne preocupăm de transferul unor jucători. E un obiectiv îndrăzneţ. Atunci când te referi la o promovare, la o ligă superioară, este un obiectiv îndrăzneţ. Ne ocupăm, căutăm jucători în special de Liga a II-a, pentru că dacă vrei să promovezi în Liga a II-a, ai nevoie de jucători de Liga a II-a. Deja am contactat câţiva jucători, suntem în faza de discuţii cu ei”.

Echipa de fotbal a reluat pregătirea pe plan local, respectând toate măsurile impuse de autorități dar și protocoalele medicale în vigoare. Lotul este împărțit în două grupe, fiecare a câte 10 jucători care se pregătesc zilnic pe stadionul Jean Pădureanu.

Sezonul competițional e programat să înceapă în 29 august.

Continua sa citesti

Fotbal

Echipa de fotbal 1.FC Gloria Bistrița va fi finanțată de Primărie și Consiliul Județean

Cele două instituții și-au exprimat intenția de direcționa spre clubul de fotbal sume importante de bani, Primăria – 1 milion de lei în acest an iar forul județean – 900.000 de lei. Proiectele de hotărâre inițiate de viceprimarul Cristian Niculae respectiv președintele Consiliului Județean Emil Radu Moldovan vor trebui să treacă de votul aleșilor locali și a celor județeni.

Viitoare echipă a municipalității va avea ca obiectiv promovarea în Liga a 2-a. Se dorește implementarea unui proiect similar celui a echipei de handbal feminin, aflată în subordinea Consiliului Județean.

Legea sportului, actualizată permite primăriilor și consiliilor județene finanțarea cluburilor sportive de drept privat.

Continua sa citesti

Fotbal

S-a reunit echipa de fotbal feminin a ACS Heniu Prundu Bârgăului!

 

Echipa de fotbal feminin de pe Valea Bargaului a revenit la antrenamente.

Respectând măsurile de distanțare socială dar și protocoalele medicale în vigoare, jucătoarele Heniului au reluat pregătirea sub comanda tehnicienilor Călin Svoboda și Gicu Ruscău jr.

Calin Svoboda, antrenor principal ACS Heniu Prundu Bârgăului: ”Începem cu gânduri mari. Jucătoarele fac pregătirea pe baza Heniu, împărțite pe trei grupe, evident respectând distanțarea socială și celelalte măsuri impuse.”

George Ruscău, președinte ACS Heniu Prundu Bârgăului: ”Pornim la drum cu încredere. Am convingerea că jucătoarele noastre sunt dornice să facă performanță. Sperăm ca situația epidemiologică din țara să ne permită desfășurarea partidelor amicale și a celor din noul sezon competițional, pentru că ne este dor de fotbal, de emoția meciurilor, de bucuria de la final de meci și de tot ce ne oferă acest sport.”

Oficialii clubului au prezentat si noile echipamente de joc.

Noul sezon competițional ar trebui să înceapă in 22/23 august.

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2020 Jurnalul sportiv al Bistriței. Proudly crafted by: 201.ro Statistici T5