conecteaza-te cu noi

Fotbal

Heniu joacă astăzi pentru calificarea în sferturile Cupei României !

Echipa de fotbal ACS Heniu Prundu Bârgăului joacă astăzi meciul din etapa a III-a a Cupei României. Fotbalistele antrenate de Călin Svoboda și Gicu Ruscău jr. sunt extrem de motivate să câștige partida cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc.

Meciul va începe la ora 13.00 și va avea loc pe un teren sintetic din Odorheiu Secuiesc. Întâlnirea va fi arbitrată de Cosmin Apetrei din Roznov, avându-i ca asistenți pe Cosmin Cercel  – Piatra Neamţ, Ionut Razvan Andrei  – Piatra Neamţ. Observator : Petru Meterciuc – Târgu Neamţ.

video: JB Sport

Călin Svoboda, antrenor principal ACS Heniu Prundu Bârgăului: „Vasas – Heniu este, fără îndoială, cel mai tare meci din optimile de finală ale Cupei României. Întânim deținătoarea trofeului! Va fi foarte greu. Avem multe jucătoare noi ceea ce ne afectează omogenitatea. Tocmai de aceea îmi va fi foarte greu să mă opresc asupra echipei de start. Mizez pe o mobilizare exemplară a fetelor, pe faptul că experiența unor jucătoare le va ajuta pe cele mai tinere să se concentreze la meci, să joace foarte bine. Nu avem probleme medicale. Ne bucurăm că Mihaela Merlan, care s-a accidentat grav în aprilie anul trecut, se antrenează de câteva zile cu echipa. O așteptăm la primul meci din returul Ligii 1

Echipa de pe Valea Bârgăului a ajuns în optimi după ce a învins cu 2-0 echipa CN Nicu Gane, în timp ce gazdele au trecut cu 10-0 de ACS Colţea 1920 Braşov. Fotbalistele noastre vor fi însoțite la meci de un grup de suporteri din județ, deciși să își susțină favoritele și să pună presiune pe adversare.

Tot astăzi se vor juca încă șapte partide, care contează pentru aceeași fază a Cupei României.

Publicitate

Fotbal

Paula Mădălina Boros a semnat cu Heniu !

Vicecampioană a României și deținătoare a Cupei României, Paula Boroș a fost de-a lungul carierei sale componentă a lotului național de junioare Under 15, 17 si 19.

Și-a dedicat cariera unei singure echipe – ASA Târgu Mureș, pentru care a jucat timp de 10 ani. Mijlocașul Heniului va împlini peste două saptamani 20 de ani.

Paula Boros: ”Am ales sa joc pentru ACS Heniu Prundu Bârgăului datorită profesionalismului și atmosferei foarte bune de la club. E o nouă provocare pentru mine. Îmi doresc să am evoluții bune, să ajut echipa și împreună să ne îndeplinim toate obiectivele.”

 

Continua sa citesti

Fotbal

Edvina Ciontoş și Kincső Szekely, convocate la lotul Under 17

Jucătoarele ACS HENIU Prundu Bârgăului se pregătesc între 12 și 17 martie la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Ulterior, lotul pregătit de selecționerii Irina Giurgiu și Călin Svoboda (tehnicianul echipei noastre) vor face deplasarea în Ungaria, acolo unde în 18 martie, România Under 17 va debuta la Turul de Elită.

Cele mai în formă 20 de tricolore vor juca în 18, 21 și 24 martie cu Ungaria, Rusia respectiv Islanda (Grupa 2). Câștigătoarele celor șapte grupe de la Turul de Elită i se alătură gazdei – Suedia la turneul final, programat între 9-22 mai.

Continua sa citesti

Fotbal

Alice Roca este jucătoarea Heniului

Campioană a României în sezonul 2009 – 2010 și dublă deținătoare a Cupei României în 2012 și 2016, Alice Roca a fost componenta a lotului național de junioare și a celui de senioare al României. Și-a dedicat până acum cariera unei singure echipe, ASA Targu Mures, pentru care a jucat timp de 9 ani.

𝐀𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐑𝐨𝐜𝐚: „Am ales Heniu deoarece mi-a plăcut proiectul de la Prundu Bârgăului. E o nouă provocare pentru mine, îmi doresc să aduc un plus echipei și să contribui la îndeplinirea obiectivelor. La Heniu se dorește performanță, asta a contribuit mult atunci când am decis să vin aici. ”

 

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2020 Jurnalul sportiv al Bistriței. Proudly crafted by: 201.ro Statistici T5