conecteaza-te cu noi

Fotbal

Heniu întâlnește ultima clasată

foto: JB Sport

Echipa de fotbal feminin a ACS Heniu Prundu Bârgăului joacă în etapa a IX-a la Constanța. Fotbalistele antrenate de Călin Svoboda și Gicu Ruscău junior au parte de un meci aparent ușor duminică, atunci când întâlnesc în deplasare, echipa Selena SN Constanța. Diferența dintre cele două echipe e înaintea acestei etape una considerabilă, de 9 puncte.

Bârgăuancele au câștigat până acum în acest sezon 4 partide și au pierdut alte 3, un meci încheindu-l la egalitate. De cealaltă parte, echipa gazdă are doar o victorie și o remiză, fiind învinsă de nu mai puțin de șase ori.

 

Călin Svoboda, antrenor ACS Heniu Prundu Bârgăului: ”Ne așteaptă o deplasare grea la Constanța, sper sa ne revenim după cele trei meciuri în care nu am reușit să adunăm decât un punct și să facem un meci bun. Mai sunt trei meciuri până la finalul turului și sper să reușim să mai adunam puncte pentru a urca cât mai sus în clasament . Îi mulțumesc domului Nicu Givan și firmei dînsului pentru sprijinul acordat.”

Mihaela Purcil: ”E prima dată când jucăm cu Constanța. Ne-am pregătit bine zilele acestea și vom trata meciul cu seriozitate. Vrem să obținem victoria”.

Ștefania Burcea: ”Meciul de duminică trebuie tratat cu seriozitate. Deși jucam contra unei echipe nou promovate, trebuie sa ne concentrăm pentru a face un joc bun și a ne întoarce cu cele trei puncte acasă.”

 

Meciul de duminică începe la ora 11.00. Va fi arbitrat de o brigadă exclusiv feminină, cu Andreea Ene din București la centru, avându-le ca asistente pe Mădălina Crăciun și Bianca Florea, ambele din Ploiești.

 

Publicitate

Fotbal

1.FC Gloria Bistrița, cu gândul la promovare

Antrenorul 1.FC Gloria Bistrița își dorește un lot competitiv cu care să poată ataca promovarea în Liga a II-a.

Dan Matei:Pornind de la zero, şansele sunt egale pentru toţi participanții. Trebuie să ne preocupăm de transferul unor jucători. E un obiectiv îndrăzneţ. Atunci când te referi la o promovare, la o ligă superioară, este un obiectiv îndrăzneţ. Ne ocupăm, căutăm jucători în special de Liga a II-a, pentru că dacă vrei să promovezi în Liga a II-a, ai nevoie de jucători de Liga a II-a. Deja am contactat câţiva jucători, suntem în faza de discuţii cu ei”.

Echipa de fotbal a reluat pregătirea pe plan local, respectând toate măsurile impuse de autorități dar și protocoalele medicale în vigoare. Lotul este împărțit în două grupe, fiecare a câte 10 jucători care se pregătesc zilnic pe stadionul Jean Pădureanu.

Sezonul competițional e programat să înceapă în 29 august.

Continua sa citesti

Fotbal

Echipa de fotbal 1.FC Gloria Bistrița va fi finanțată de Primărie și Consiliul Județean

Cele două instituții și-au exprimat intenția de direcționa spre clubul de fotbal sume importante de bani, Primăria – 1 milion de lei în acest an iar forul județean – 900.000 de lei. Proiectele de hotărâre inițiate de viceprimarul Cristian Niculae respectiv președintele Consiliului Județean Emil Radu Moldovan vor trebui să treacă de votul aleșilor locali și a celor județeni.

Viitoare echipă a municipalității va avea ca obiectiv promovarea în Liga a 2-a. Se dorește implementarea unui proiect similar celui a echipei de handbal feminin, aflată în subordinea Consiliului Județean.

Legea sportului, actualizată permite primăriilor și consiliilor județene finanțarea cluburilor sportive de drept privat.

Continua sa citesti

Fotbal

S-a reunit echipa de fotbal feminin a ACS Heniu Prundu Bârgăului!

 

Echipa de fotbal feminin de pe Valea Bargaului a revenit la antrenamente.

Respectând măsurile de distanțare socială dar și protocoalele medicale în vigoare, jucătoarele Heniului au reluat pregătirea sub comanda tehnicienilor Călin Svoboda și Gicu Ruscău jr.

Calin Svoboda, antrenor principal ACS Heniu Prundu Bârgăului: ”Începem cu gânduri mari. Jucătoarele fac pregătirea pe baza Heniu, împărțite pe trei grupe, evident respectând distanțarea socială și celelalte măsuri impuse.”

George Ruscău, președinte ACS Heniu Prundu Bârgăului: ”Pornim la drum cu încredere. Am convingerea că jucătoarele noastre sunt dornice să facă performanță. Sperăm ca situația epidemiologică din țara să ne permită desfășurarea partidelor amicale și a celor din noul sezon competițional, pentru că ne este dor de fotbal, de emoția meciurilor, de bucuria de la final de meci și de tot ce ne oferă acest sport.”

Oficialii clubului au prezentat si noile echipamente de joc.

Noul sezon competițional ar trebui să înceapă in 22/23 august.

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2020 Jurnalul sportiv al Bistriței. Proudly crafted by: 201.ro Statistici T5