conecteaza-te cu noi

Handbal

Gloria, victorie în fața campioanei

foto: CS Gloria 2018 BN

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud a învins în această seară campioana României – SCM Râmnicu Valcea cu 24-19, după ce la pauza avantajul a fost tot de partea bistrițencelor care au intrat la vestiare cu un gol avantaj 12-11.

Elevele lui Horațiu Pașca au intrat determinate și extrem de motivate în teren și au reușit să facă cel mai bun meci al acestui sezon competitional. Susținute de o sală arhiplină și de galeria ”Peluza Albastră”, jucătoarele Gloriei 2018 au reușit să ofere publicului a patra victorie consecutivă în campionat și sa urce pe locul V în Liga Florilor.

”Toată lumea care a intrat în teren și-a facut datoria. Se vede o muncă asiduă, toate jucătoarele sunt la Bistrița cu sufletul. Eram datori să oferim publicului o victorie de măsura aceasta” a declarat antrenorul principal al CS Gloria 2018 BN – Horațiu Pașca.

De cealaltă parte, tehnicianul SCM Râmnicu Vâlcea Florentin Pera a declarat că elevele sale nu au reușit să treacă peste înfrângerea cu Buducnost.

Următorul meci al Gloriei 2018 este cel din Cupa EHF. Prima manșă cu CSM Corona Brașov se joacă la Bistrița, sămbătă începând cu ora 17.00.

Publicitate

Handbal

Cinci dintre jucătoarele Gloriei 2018 au fost convocate la lotul național!

LOT NAȚIONAL

Ana Maria Măzăreanu, Nicoleta Dincă, Laura Pristăvița, Raluca Băcăoanu și Andra Moroianu vor participa în 2 și 3 februarie la un stagiu centralizat care va avea loc în capitală.
Noul selecționer va face pregătirea cu 23 de jucătoare, urmând ca ulterior să decidă care sunt cele 16 cu care va aborda turneul preolimpic din 19-21 martie, de la Podgorica.

LIGA FLORILOR

Până atunci, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud joacă din nou, în Liga Florilor MOL. Handbalistele antrenate de Horațiu Pașca vor întâlni în etapa a 8-a a acestui sezon competițional – CSM București.
Partida se va disputa miercuri de la ora 18.30 în Sala Polivalentă din București. Ea va putea fi urmarită în direct la TVR1.

Continua sa citesti

Handbal

FOTO-VIDEO: Naționala de tineret 2002-2003 se pregătește la Bistrița

foto: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud/ Consiliul Judetean BN, Video: CS Gloria 2018 BN

Cele mai valoroase tinere speranțe ale handbalului românesc (2002-2003) derulează un stagiu de pregătire centralizat în municipiu nostru.
Participă 18 tricolore de la 13 cluburi sportive din România.

Se pregătește la lot și Luana Drăgunoiu, jucătoarea CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

Sportivele coordonate de Horatiu Pasca – antrenor principal, Mihaela Evi – antrenor secund, Adrian Ionescu – kinetoterapeut și Lucian Andreies – preparator fizic s-au întâlnit în această dimineață cu președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud Emil Radu Moldovan.
Acesta și-a exprimat dorința ca lotul de tineret al României să joace cât mai curând în viitoarea Sala Polivalentă, parte a Complexului Sportiv din Wonderland, Unirea.

 

Pregătirea lotului național de tineret se va încheia în 4 octombrie.

Continua sa citesti

Handbal

S-a căsătorit Darly Zoqbi de Paula!

foto: Darly Zoqbi de Paula

Ieri a fost o zi cu adevărat specială pentru Darly Zoqbi de Paula și Nikola Trifunovic. Cei doi s-au căsătorit în România, la sediul Ambasadei Spaniei în România. Le-a fost alături jucătoarea noastra Mariana Costa – o bună prietenă a celor doi, în calitate de martor.

Darly și Nikola s-au cunoscut în perioada în care actualul portar al Gloriei 2018 evolua în Muntenegru și de atunci relația lor a crescut frumos și trainic. Au decis să facă pasul cel mare în România pentru că se simt foarte bine aici și tot aici își vor continua frumoasa poveste în doi….

Darly Zoqbi de Paula Trifunovic, așa cum se numește acum … este fericită și împlinită, întemeierea unei familii împreună cu Nikola fiind acum ”un vis împlinit”.

Jurnalul Sportiv al Bistriței vă felicită și vă dorește Casă de piatră!

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2020 Jurnalul sportiv al Bistriței. Proudly crafted by: 201.ro