conecteaza-te cu noi

Handbal

Gloria debutează mâine la un turneu în Cehia

Echipa de handbal feminin a CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud a ajuns ieri dupa-amiaza în Most, o localitate situată la 100 de km de Praga – capitala Republicii Cehe, acolo unde in perioada 14-16 august participă la un trriunghiular impreuna cu Thuringer HC din Germania și gazdele DHK Banik Most.
Nu au facut deplasarea Szilvia Szabo și Natallia Vasileuskaya (probleme medicale), Dziyana Ilyina și Natalia Savchyn (lipsa vizei pentru spatiul Schengen).

Primul meci este programat mâine dupa-amiază.
Turneul are loc într-o sala cu 1400 de locuri cu un numar limitat de spectatori, situatie determinata de pandemie.

Publicitate

Handbal

HANDBAL FEMININ: Lotul de tineret al României se va pregăti la Bistrița!

sursa text: FRH, foto: CS Gloria 2018 BN

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a decis ca tricolorele născute în anii 2002-2003 să desfășoare în perioada 27 septembrie – 4 octombrie un stagiu de pregatire centralizat în municipiul nostru.

Tehnicienii Horațiu Pașca și Mihaela Evi  (ambii CS Gloria 2018 Bistrita Năsud) vor avea la dispoziție 18 sportive.

Printre tricolorele convocate se numără și jucătoarea noastră Luana Drăgunoiu.

Tabel nominal cu delegația lotului național de tineret 2002-2003 pentru perioada de pregătire centralizată de la Bistrița, 27.09-04.10.2020

Nr. ctr. NUMELE SI PRENUMELE CLUBUL  DE  PROVENIENTA FUNCTIA
1 Ailincai Andreea CNE Valcea sportiva
2 Bichir Malina CNE Sf Gheorghe/CSM Galati sportiva
3 Bors Oana Minaur Baia Mare sportiva
4 Coman Andreea CNE Valcea/CSS6 Bucuresti sportiva
5 Dragunoiu Luana CS Gloria2018 BN sportiva
6 Dumitrascu Alexandra Gabriela CSM Bucuresti sportiva
7 Lupei Corina CNE Valcea sportiva
8 Marin Raisa Corona Brasov sportiva
9 Olaru Georgiana Corona Brasov sportiva
10 Petre Nicoleta CSM Galati sportiva
11 Prescura Andreea CSM Galati sportiva
12 Radoi Raluca Corona Brasov sportiva
13 Rus Sara SCM Valcea sportiva
14 Sandu Andreea LPS Iasi /HC Dunarea Braila sportiva
15 Soreanu Valentina Corona Brasov sportiva
16 Stoica Stefania CSM Bucuresti sportiva
17 Vladasel Rebeca Lic. Traian Vuia Resita sportiva
18 Voica Bianca CSM Bucuresti sportiva
19 Pasca Horatiu CS Gloria 2018 Bistrita Nasaud Antrenor principal
20 Evi Mihaela CS Gloria 2018 Bistrita Nasaud Antrenor secund

Continua sa citesti

Handbal

Gloria dă 7 jucătoare la loturile naționale

Nu mai puțin de 7 din cele 18 jucătoare ale CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud vor merge în perioada următoare la lot pentru a se pregăti centralizat.

 

La lotul național de senioare al României au fost convocate Nicoleta Dincă și Raluca Băcăoanu iar la cel de tineret Andra Moroianu și Miruna Pica. Este prima acțiune a echipei naționale de senioare de la debutul pandemiei de Covid-19. Aceasta va avea loc între 27 septembrie și 3 octombrie la Craiova.

Și naționalele Belarusului și Spaniei mizează pe jucătoarele Gloriei 2018. Natallia Vasileuskaya și Dziyana Ilyina au fost convocate pentru un stagiu de pregătire și un turneu, ambele programate între 24 septembrie și 5 octombrie. Lotul național din Belarus se va reuni ulterior între 23 noiembrie și 6 decembrie pentru o nouă acțiune de pregătire centralizată și turneul de calificare IHF World Championship 2021.

Almudena Rodriguez Rodriguez se va pregăti și ea alături de colegele sale din lotul național al Spaniei. Ibericele se vor antrena centralizat în Barcelona, între 27 septembrie și 4 octombrie. Selecționerul Carlos Viver Arza a convocat la această acțiune 17 jucătoare, 5 dintre ele activând în Liga Florilor MOL.

 

 

 

 

 

Continua sa citesti

Handbal

Gloria 2018, învinsă de cehoaicele de la DHK Banik Most

foto: CS Gloria 2018 BN / DHK Banik Most

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud a pierdut și al doilea meci amical internațional din cadrul turneului la care participă în Most, Cehia. Bistrițencele și cehoaicele au mers umăr la umăr până în minutul 19, când scorul de pe tabela de marcaj a arătat 11:11. Au urmat apoi câteva minute bune de joc ale echipei gazdă, care au reușit să intre la pauza la vestiare cu un avantaj de cinci goluri, scor 21-16.

La revenirea de la cabine, handbalistele noastre au marcat patru goluri consecutive fără ca cehoaicele să marcheze vreunul și astfel s-a ajuns la un gol diferență, 21-20 pentru gazde. Banik Most s-a menținut la conducere până în minutul 37 când bistrițencele au egalat din nou la 22 și patru minute mai târziu la 24.  Pe final de joc, cehoaicele s-au desprins și au câștigat partida la patru goluri diferență, scor 36-32. De menționat este faptul că cea mai mare diferență de scor dintre cele două echipe a fost de 6 goluri, consemnată de tabela și în foaia de joc în minutul 49.

Pentru Gloria 2018 au înscris Andreea Tetean – 7 goluri, Raluca Băcăoanu – 6, Almudena Rodriguez Rodriguez – 6, Valentina Ardean Elisei – 4, Nicoleta Dincă – 2, Laura Pristăvița – 2, Mariana Costa – 2, Andra Moroianu – 2, Daniela Rațiu – 1

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2020 Jurnalul sportiv al Bistriței. Proudly crafted by: 201.ro