conecteaza-te cu noi

Handbal

Gloria 2018, din nou în sală

foto: CS Gloria 2018 BN

Gloria 2018 s-a reunit astăzi la Sala Polivalentă. Handbalistele antrenate de Horațiu Pașca și Radu Moldovan încep pregătirea pentru viitorul sezon competițional, care va aduce și o premiera pentru echipă, prezența în Cupa EHF.

Au fost prezente la reunire 16 jucătoare, Mariana Costa, Darly Zoqbi de Paula, Andreea Tetean și Andra Moroianu lipsind din diverse motive. Ele se vor alătura lotului în perioada următoare.

Daniela Rațiu: ”Ne așteaptă un an competițional foarte greu. Sper să începem cu dreptul campionatul și să câștigam în Cupa EHF„.

Laura Pristăvița: ”Ne dorim să fim sănătoase și să avem rezultate cât mai bune”.

Ștefania Lazăr: ”Îmi doresc alături de Gloria un loc cât mai bun în clasamentul Ligii Florilor.”

Marius Pintea, director CS Gloria 2018 BN: ”Obiectivul nostru pentru anul acesta este să facem lucrurile pas cu pas și să le facem cat mai bine posibil.”

 Emil Radu Moldovan, președinte CJ BN: ”Rezultatul obținut la finalul sezonului trecut obligă. Noi avem obligația în calitate de principal finanțator să găsim soluții pentru a asigura echipei toate conditiile pentru performanță. Sunt foarte încrezător, sper ca fetele să fie sănătoase și sunt convins că vom va face o figură frumoasă. Pe 1 august va avea loc licitația pentru noul Complex Sportiv.”

Horatiu Pașca: ”Am lotul pe care mi l-am dorit. Campionatul va fi unul mai complicat decât cel de anul trecut pentru ca echipele s-au întărit. Pornim la drum cu foarte multă încredere. O stare de normalitate ar fi clasarea pe un loc care să ne permită din nou prezența în Cupele Europene. Mă bucur că avem ocazia să oferim publicului meciuri internaționale.”

Pentru echipă, urmează un cantonament la mare și apoi mai multe meciuri de pregătire. Campionatul se va relua în 31 august.

Continua sa citesti
Publicitate

Handbal

 CS Gloria 2018 va juca direct în turul III al Cupei EHF

Echipa noastră este cap de serie alături de Siofok KC Hungary; Nyköbing Falster HB; ERD HC; Lada și alte două echipe ( locul 2-3 ) care vin din calificările Champions League.
Acestora li se vor alătura încă 17 echipe, câștigătoarele din turul II al Cupei EHF.
Gloria 2018 își va afla adversara în 22 octombrie, urmând să joace meciul tur în 9 /10 noiembrie și cel retur în 16/17 noiembrie.
Meciurile din grupe sunt programate în 4/5; 11/12; 18/19; 25/26 ianuarie dar și în 1/2 si 8/9 februarie.

Continua sa citesti

Handbal

NUNTĂ DE CAMPIONI

Handbaliștii Lia Cristina Sîntămărean și Gabriel Borodi sunt de astăzi o familie.

Mirii s-au făcut cunoscuți în lumea sportului, fiecare evoluând pe postul de portar.

Cristina a fost portarul HCM Zalău, Columbelles 2D France, Rulmentul Brașov, CSM Bacău, Corona Brașov, HCM Râmnicu Vâlcea, CSM Bistrița și Gloria 2018 Bistrița Năsăud. Este medaliată cu lotul național de juniori și tineret iar la finele sezonului și-a trecut în palmares și bronzul în Liga Florilor, alături de CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

De astăzi, soțul Cristinei este Gabriel Borodi, antrenor federal pentru cadeți și juniori in cadrul Federatiei Romane de Handbal.
Gabriel este câștigător de două ori a Cupei Cupelor cu Maccabi Rehovot din Israel și HCM Constanța. Cu echipa constănțeană a câștigat campionatul în anul 2009. Brașoveanul a jucat în Challenge Cup cu formația CSA Steaua București. În țară a mai evoluat pentru Dinamo Brașov, CSM Oradea, CSM Călărași.

În cea mai frumoasa zi din viață, Cristina a purtat o superbă rochie albă în timp ce alesul inimii sale a îmbrăcat un costum negru cu accesorii de culoare verde. d

Cei doi au spus DA la Primăria din Brașov după care s-au căsătorit religios într-un lăcaș de cult din aceeași localitate.

Miriipetrec la această oră într-o locație superbă din Cheile Grădiștei Fundata alături de familie, prieteni și colegi.

CASĂ DE PIATRĂ !

Continua sa citesti

Handbal

ANDREEA TETEAN continuă alături de Gloria 2018 !

foto: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Jucătoarea a semnat un nou contract cu echipa de suflet a bistrițenilor. Valorosul coordonator de joc bistrițean va evolua și în sezonul următor pentru culorile clubului înființat anul trecut.

Andreea Tetean: ”Mă bucur că voi evolua în continuare pentru Gloria 2018. Am ales să continui aici pentru că Bistrița înseamnă ”ACASĂ„. Echipa mi-a oferit satisfacții deosebite. Mă bucur că alături de colegele mele și de staff am reușit o performanță deosebită la finele sezonului trecut.
Sunt foarte mândră de locul III obținut în campionat și de medalia de bronz. Îmi doresc ca și în viitorul sezon să avem un parcurs cât mai lung în Cupa EHF și de asemenea o clasare cât mai bună în campionat.
Mulțumesc tuturor celor care ne susțin neconditionat la fiecare meci și în special galeriei ”Peluza albastră.„

***Andreea s-a format în perioada junioratului ( 2000-2008 ) la Liceul cu program sportiv din Bistrița, alături de prof. Iuliu Crăciun. Deține mai multe premii individuale și medalii în campionatul școlar.

S-a transferat apoi la Universitatea Cluj, echipă căreia i-a dedicat o mare parte din carieră – nouă ani.
A obținut alături de echipa clujeană locul II în sezonul 2009-2010, performanță reeditată și în campionatul 2010-2011. Totodată a obținut cu Universitatea Cluj un loc trei în sezonul 2012-2013.
A jucat alături de colegele sale și în Champions League.
Din sezonul 2017-2018 a revenit acasă, la CSM Bistrița.
Alături de Gloria 2018, Andreea Tetean a obținut în sezonul 2018-2019 locul III și medalia de bronz în Liga Florilor.

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2019 Jurnalul sportiv al Bistriței. Statistici T5