conecteaza-te cu noi

Handbal

Gloria 2018 a debutat la turneul din Cehia

foto: CS Gloria 2018 BN / DHK Banik Most

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud a jucat astăzi un prim meci din cadrul turneului amical international din Most, Cehia. Fetele noastre au jucat în compania nemțoaicelor de la Thuringer Handbal Club, antrenate de românul Herbert Muller. Bistrițencele au facut o prima repriză bună însă în cea de-a doua oboseala și-a spus cuvântul și nu au reușit să mai țină pasul cu adversarele lor. Daca la pauza diferenta era minimă, de doar un gol – scor 13-12 în favoarea echipei din Germania, în final aceasta s-a mărit la opt, Thuringer impunându-se cu 34-26.

Cea mai bună marcatoare a Gloriei a fost Valentina Ardean Elisei, care a înscris de 6 ori. A fost urmată de Almudena Rodriguez Rodriguez cu 5, Andreea Tetean – 3, Bianca Zegrean, Nicoleta Dincă, Laura Pristăvița și Raluca Băcăoanu fiecare cu câte două reușite, Daniela Rațiu, Tania Coșarcă, Andra Moroianu și Mariana Costa fiecare cu câte un gol marcat în acest meci.

 

Almudena Rodríguez Rodríguez, interul dreapta al Gloriei 2018 a fost felicitată de staff-ul Thüringer Handball Club pentru evoluția de la clubul german. Jucatoarea noastră a primit un tablou cu câteva dintre momentele reprezentative din sezonul trecut.

În acelasi meci, consemnăm și debutul la Gloria a jucătoarelor Tania Coșarcă și Ancuța Moroianu. La o lună de când au semnat cu Echipa De Suflet A Bistritenilor, cele două jucătoare au debutat pentru prima echipa, într-un meci amical internațional contra celor de la Thüringer Handball Club. Tania a înscris primul său gol pentru Gloria 2018, în ultimul minut de joc printr-o aruncare de la 7 m.

Horatiu Pașca, antrenor principal CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud: ”O prima repriză bună facută de jucătoarele noastre, însă călătoria de peste 20 de ore și-a pus amprenta pe jocul nostru și în a doua parte nu am mai reușit să tinem ritmul cu echipa din Germania. Am făcut o a doua repriză proastă, cum demult nu am avut, cu 21 de goluri primite și doar 14 marcate. Sper să reușim să ne odihnim în seara aceasta pentru ca mâine în partida cu DHK Banik Most să arătăm un alt handbal.”

 

Gloria 2018 va juca mâine dimineață de la ora 10.00, ora României, in compania gazdelor – DHK Banik Most.

Publicitate

Handbal

FOTO-VIDEO: Naționala de tineret 2002-2003 se pregătește la Bistrița

foto: CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud/ Consiliul Judetean BN, Video: CS Gloria 2018 BN

Cele mai valoroase tinere speranțe ale handbalului românesc (2002-2003) derulează un stagiu de pregătire centralizat în municipiu nostru.
Participă 18 tricolore de la 13 cluburi sportive din România.

Se pregătește la lot și Luana Drăgunoiu, jucătoarea CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

Sportivele coordonate de Horatiu Pasca – antrenor principal, Mihaela Evi – antrenor secund, Adrian Ionescu – kinetoterapeut și Lucian Andreies – preparator fizic s-au întâlnit în această dimineață cu președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud Emil Radu Moldovan.
Acesta și-a exprimat dorința ca lotul de tineret al României să joace cât mai curând în viitoarea Sala Polivalentă, parte a Complexului Sportiv din Wonderland, Unirea.

 

Pregătirea lotului național de tineret se va încheia în 4 octombrie.

Continua sa citesti

Handbal

S-a căsătorit Darly Zoqbi de Paula!

foto: Darly Zoqbi de Paula

Ieri a fost o zi cu adevărat specială pentru Darly Zoqbi de Paula și Nikola Trifunovic. Cei doi s-au căsătorit în România, la sediul Ambasadei Spaniei în România. Le-a fost alături jucătoarea noastra Mariana Costa – o bună prietenă a celor doi, în calitate de martor.

Darly și Nikola s-au cunoscut în perioada în care actualul portar al Gloriei 2018 evolua în Muntenegru și de atunci relația lor a crescut frumos și trainic. Au decis să facă pasul cel mare în România pentru că se simt foarte bine aici și tot aici își vor continua frumoasa poveste în doi….

Darly Zoqbi de Paula Trifunovic, așa cum se numește acum … este fericită și împlinită, întemeierea unei familii împreună cu Nikola fiind acum ”un vis împlinit”.

Jurnalul Sportiv al Bistriței vă felicită și vă dorește Casă de piatră!

Continua sa citesti

Handbal

Începe sezonul în Liga Florilor!

Noul sezon competițional al ligii feminine de handbal va debuta în 14 octombrie! Federația Română de Handbal a hotarat ca prima etapa din Liga Florilor să se desfășoare pe parcursul a două zile, în Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiești. Meciurile se vor juca fără spectatori și cu respectarea strictă a protocolului medical.

 CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va juca în prima zi a turneului, de la ora 13.00 în compania CSM Galați.

Desfășurător program meciuri:

Miercuri 14.09.2020 –  10.15                  CS Rapid Bucuresti – CSM Slatina
Miercuri 14.09.2020 – 13.00                  CSM Galati – CS Gloria 2018 Bistrita Nasaud
Miercuri 14.09.2020 – 15.45                   HC Zalau – CS Minaur Baia Mare
Miercuri 14.09.2020 – 18.30                  SCM Gloria Buzău – CSM București TVR1
Joi 15.09.2020 – 10.15                             CS Crisul Chisineu Cris – CS „U” Cluj Napoca
Joi 15.09.2020 – 13.00                            CS Dacia Mioveni 2012 – CS Magura Cisnadie
Joi 15.09.2020 – 15.45                            CS Activ Prahova Ploiesti – HC Dunarea Braila
Joi 15.09.2020 – 18.30                            SCM Craiova – SCM RM. Vâlcea TVR 1

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2020 Jurnalul sportiv al Bistriței. Proudly crafted by: 201.ro