conecteaza-te cu noi

Alte sporturi

Florin Vizitiu – argint la Arafura Games

foto: facebook FRH

Sportivul legitimat la CSM Bistrița, component al lotului național și olimpic de seniori a participat în acest sfârșit de săptămână la Arafura Games. Aceasta este o competiție de Calificare Olimpica Bronz Tokio 2020 care are loc în orasul Darwin AUS.

În limitele categoriei olimpice 73 Kg la care a participat, Florin Vizitiu a obținut medalia de argint cu totalul 299 Kg: 136 Kg, la stilul smuls, și 163 Kg, la stilul aruncat.

Nu este singurul sportiv român de la Arafura Games. Irina Lepșa, legitimată la CS Olimpia București a câștigat totalul categoriei olimpice 64 Kg, cu 217 Kg: 97 Kg, la stilul smuls si 120 Kg, la stilul aruncat.

FRH a anunțat pe pagina oficială de facebook ca sportivii au strâns puncte importante pentru clasamentul final de Calificare Olimpica Tokio 2020.

La competiție a fost prezent antrenorul coordonator al Lotului National și Olimpic de Seniori Constantin Urdas și președintele Federației Române de Haltere Nicu Vlad.

 

 

Continua sa citesti
Publicitate

Alte sporturi

22 medalii la concursul internațional de înot Cupa Mureș

foto: CS Tibi

Municipiul Tîrgu Mureș a găzduit zilele trecute concursul international de înot Cupa Mures. În paralel s-a desfășurat și memorialul “Tóth Páll József “ ediţia XXVI-a. Au participat 264 sportivi de la 20 cluburi din România, Ungaria și Moldova.

Județul nostru a fost reprezentat de Clubul sportiv Tibi, care a înscris în concurs 10 sportivi din Bistrița, Beclean, Tîrgu Mureș. În urma evolutiei lor, aceștia obținut 22 medalii: 4 de aur, 7 de argint și 11 de bronz. 

Radu Șerban a câștigat aurul în proba de 50 m liber, 100 m liber, argint la 50 m spate, 50 m fluture, bronz la 50 m bras,  Lorena Otvos a obținut medalia de aur la 50 m spate, 50 m liber, argint la 100 m liber, bronz la 200 m mixt, 50 m fluture iar Radu Matei – argintul la 200 m bras și bronzul la 100 m spate, 200 m mixt, 200 m spate, 100 m bras.

La rândul sau, Crisstopher Farkas a fost medaliat cu argint la 100 m fluture, bronz la 200 m bras, 100 m liber. Pe podium au urcat și Alex Ilișuan – argint la 50 m liber, 100 m liber, Alexia Bota – bronz la 50 m liber și Etelka Nagy – bronz la 100 m liber.

Continua sa citesti

Alte sporturi

13 medalii pentru karatiștii bistrițeni

Baia Mare a găzduit sâmbătă Campionatul național de karate Shinkyokushin pentru categoriile U16, U21 și Cupa Memorială ”Sensei Ioan Pop” pentru categoriile peste 35 de ani, kata și kumite. Întrecerea a reunit peste 120 de sportivi de la 19 cluburi din toată țara.

Bistrița a fost reprezentată de CS Karate care a deplasat 10 sportivi, 4 arbitri și un antrenor. În urma derulării competiției, clubul bistrițean a obținut nu mai puțin de 13 medalii. Din ele 3 sunt de aur, alte 2 de argint și 7 de bronz.

Rezultate:

Categoria U 21

Chirlejan Cristiana – Locul I Kata, Locul III Kumite (selecționată în lotul național U 21 / Seniori)
Moldovan Luca – Locul III Kata (selecționat în lotul național)

Categoria U 16

Dolha Denisa – Locul I Kata, locul II Kumite (selecționată în lotul național)
Weber Clara – Locul III Kumite
Pop Claudiu – locul II Kumite (selecționat în lotul național)
Negrea Valentin – Locul III Kumite (selecționat în lotul național)
Brici Andrei – Locul II Kumite (selecționat în lotul național)
Horvath Liviu – Locul I Kumite (selecționat în lotul național)

Cupa Memorială ”Sensei Ioan Pop”

Rus Oana – locul III Kumite
Brici Adrian – Locul III Kumite, Locul III Kata

 

 

Continua sa citesti

Alte sporturi

Liana Musteață, la mondialele de seniori

foto: arhivă CS Ilyo

Sportiva CS Ilyo Bistrița se află în fata primei competiții mondiale de seniori. Ea va reprezenta România alături de încă trei sportivi la Campionatul mondial de seniori WT din Manchester. Acesta va avea loc între 15 și 19 mai și va reuni cei mai buni sportivi din lume.

Bistrițeanca Liana Musteață pregătită de Marius Muti va intra în concurs sâmbătă și duminică. La categoria sa, seniori feminin -53 de kg are nu mai puțin de 59 de adversare.

Marius Muti, antrenor: ”Îmi doresc ca sportiva mea să facă meciuri frumoase. Miza este foarte mare, însă noi ne-am antrenat bine și suntem pregătiți. Liana e extrem de motivată să facă un rezultat bun la aceasta competiție.”

***Delegația României face mâine deplasarea spre Anglia.

Continua sa citesti
Publicitate

Facebook

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2019 Jurnalul sportiv al Bistriței. Statistici T5