conecteaza-te cu noi

Handbal

Final de sezon pentru echipa de Divizia A a Gloriei 2018!

La mai puțin de un an de la înființare, lotul feminin de Divizia A și-a îndeplinit obiectivul, acela de a deveni o echipă închegată care să emită pretenții în campionat.

Competiția din acest sezon s-a desfășurat în totalitate fără spectatori, în sistem turneu, în săli din Târgu Jiu și Deva. Cel mai recent turneu s-a încheiat în week-end, bistrițencele câștigând ambele partide.

Jucătoarele CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud au evoluat în seria B alături de echipe din Târgu Jiu, Deva, Timișoara, Sfântu Gheorghe și Reșița. Au incheiat 8 din cele 12 partide disputate în acest sezon cu victoria si doar 4 cu înfrângere, în urma acestora, acumulând 24 de puncte.

Bistrițencele s-au clasat pe locul III în serie, care le permitea calificarea la turneul final însă pentru reprezintă a doua echipă a unui club participant deja la nivelul Ligii Florilor, acest lucru nu este posibil. S-au calificat în faza următoare echipe din Brașov, Brăila și Piatra Neamț (seria A), Târgu Jiu, Deva și Oradea (seria B) dar și București și Constanța (seria C).

 

Publicitate

Handbal

Bistrița găzduiește primele faze ale Cupei României FAN Courier!

Federația Română de Handbal organizează în Bistrița jocurile din optimile respectiv sferturile de finală ale acestei competiții. Ele se vor juca în 24/25 august atât în Sala Polivalentă cât și în cea a Liceului cu Program Sportiv din Bistrița.
CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va întâlni CSM București, în 24 august de la ora 18.00, în direct pe TVR 1.
Celelalte meciuri:
CS Minaur Baia Mare – CSM Slatina (Sala Polivalenta, ora: 10.10)
CS Măgura Cisnădie – HC Dunărea Brăila (Sala Polivalenta, ora: 12.50)
CS Dacia Mioveni 2012 – SCM Gloria Buzău ( Sala LPS Bistrița, ora 12.50)
SCM Râmnicu Vâlcea – SCM Craiova (Sala Polivalenta, ora: 15.30, TVR 2)
HC Zalau – CSU Cluj Napoca (Sala LPS, ora 15.30)
CSM Deva – CSU Știința București ( Sala LPS, ora 18.10)
Competiția se va desfășura cu spectatori, FRH urmând să pună în curând în vânzare tichetele de acces.

Continua sa citesti

Handbal

Gloria 2018 a disputat primele meciuri amicale ale verii!

foto: JB Sport
Jucătoarele Gloriei 2018 au obținut o victorie și o înfrângere, în primele două partide de pregătire ale verii, în compania CS Minaur Baia Mare. În prima partidă disputată ieri băimarencele s-au impus cu scorul 27-23. Astăzi a venit rândul elevelor lui Kim Rasmussen să obțină victoria: 31-30.
 Tehnicienii echipei din Bistrita au rulat toată echipa, testând mai multe formule de joc.
”Omogenizarea echipei reprezintă unul dintre obiectivele noastre, avand în vedere că mai mult de jumătate dintre jucătoarele pe care mizăm în noul sezon au semnat de curând cu Bistrița.” – anunță clubul pe pagina de Facebook.
Pregatirea Gloriei 2018 va continua în ritm sustinut, echipa avand programate meciuri amicale și turnee atât în țară cât și în străinătate.

Continua sa citesti

Handbal

Ana Maria Iuganu, Nicoleta Dincă și Sonia Seraficeanu, convocate la lot!

Jucătoarele Gloriei 2018 vor participa între 2 și 6 august la o acțiune de pregătire centralizată în capitală. În cadrul acesteia se vor efectua și o serie de testări.
Au fost convocate 33 de jucătoare, 18 din lotul A de senioare al României și 15 din a doua reprezentativă a țării noastre.

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2020 Jurnalul sportiv al Bistriței. Proudly crafted by: 201.ro