conecteaza-te cu noi

Fotbal

Duminică, ora 15.00: ACS Heniu Prundu Bârgăului – Vasas Femina Odorheiu Secuiesc

ACS Heniu Prundu Bârgaului primește duminică vizita Vasas Femina Odorheiu Secuiesc. Înaintea acestui meci, bârgăuancele sunt pe 5 în clasamentul Ligii I feminine de fotbal cu 16 puncte, cu două mai puține decât echipa oaspete care e pe 4.

Lenuța Ștef, fundaș central: – „Meciul de duminică cu Vasas Femina Odorheiu Secuiesc este foarte important pentru ierarhia echipelor care vor sa prindă Play-off-ul ligii I de fotbal feminin din această ediție de campionat. Ne concentram maxim, ne pregătim intens pentru a da totul pe teren și pentru a obține toate cele trei puncte puse în joc. Ele ne vor menține în lupta pentru accederea în Play-Off, obiectivul nostru. Speram că vor fi alături de noi și suporterii. Avem mare nevoie de ei mai ales în momentele mai grele inerente într-un joc de o astfel de încărcătură, atât fizică cât și psihică.”

Papp Szidonia, mijlocaș central: ”Partida cu Vasas se anunță a fi foarte grea, dar nu imposibil de câștigat ! Suntem foarte motivate, determinate și ambițioase, ca de altfel la fiecare meci. Vom lupta din primul minut până în ultimul minut de joc pentru victorie. Ne-am pregătit foarte bine, sperăm  … ne dorim să luăm cele trei puncte foarte importante pentru noi.”

Mihaela Merlan, mijlocaș dreapta: „Meciul de duminică este foarte important. Vrem să facem o partidă bună și să arătam cel mai bun joc al nostru. Trebuie să demonstrăm că rezultatul din cupă a fost un accident și ne-am învățat lecția . Ne vom mobiliza și vom încerca să revenim cât mai puternice.”

 

Partida din etapa a XIII-a va începe la ora 15.00 și se va desfășura pe stadionul din Prundu Bârgăului.

 

Publicitate

Fotbal

Paula Mădălina Boros a semnat cu Heniu !

Vicecampioană a României și deținătoare a Cupei României, Paula Boroș a fost de-a lungul carierei sale componentă a lotului național de junioare Under 15, 17 si 19.

Și-a dedicat cariera unei singure echipe – ASA Târgu Mureș, pentru care a jucat timp de 10 ani. Mijlocașul Heniului va împlini peste două saptamani 20 de ani.

Paula Boros: ”Am ales sa joc pentru ACS Heniu Prundu Bârgăului datorită profesionalismului și atmosferei foarte bune de la club. E o nouă provocare pentru mine. Îmi doresc să am evoluții bune, să ajut echipa și împreună să ne îndeplinim toate obiectivele.”

 

Continua sa citesti

Fotbal

Edvina Ciontoş și Kincső Szekely, convocate la lotul Under 17

Jucătoarele ACS HENIU Prundu Bârgăului se pregătesc între 12 și 17 martie la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Ulterior, lotul pregătit de selecționerii Irina Giurgiu și Călin Svoboda (tehnicianul echipei noastre) vor face deplasarea în Ungaria, acolo unde în 18 martie, România Under 17 va debuta la Turul de Elită.

Cele mai în formă 20 de tricolore vor juca în 18, 21 și 24 martie cu Ungaria, Rusia respectiv Islanda (Grupa 2). Câștigătoarele celor șapte grupe de la Turul de Elită i se alătură gazdei – Suedia la turneul final, programat între 9-22 mai.

Continua sa citesti

Fotbal

Alice Roca este jucătoarea Heniului

Campioană a României în sezonul 2009 – 2010 și dublă deținătoare a Cupei României în 2012 și 2016, Alice Roca a fost componenta a lotului național de junioare și a celui de senioare al României. Și-a dedicat până acum cariera unei singure echipe, ASA Targu Mures, pentru care a jucat timp de 9 ani.

𝐀𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐑𝐨𝐜𝐚: „Am ales Heniu deoarece mi-a plăcut proiectul de la Prundu Bârgăului. E o nouă provocare pentru mine, îmi doresc să aduc un plus echipei și să contribui la îndeplinirea obiectivelor. La Heniu se dorește performanță, asta a contribuit mult atunci când am decis să vin aici. ”

 

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2020 Jurnalul sportiv al Bistriței. Proudly crafted by: 201.ro Statistici T5