conecteaza-te cu noi

Alte sporturi

CS Ilyo, cel mai bun club de la Cupa Tornado

foto: CS Ilyo, Mihai Pintea

Târgu Mureș a găzduit în acest sfârșit de săptămână Cupa Tornado la taekwondo WT. La întrecere au participat peste 320 de sportivi, legitimați la 25 de cluburi. Bistrița a fost reprezentată de Clubul sportiv Ilyo care a deplasat 25 de sportivi. În urma meciurilor, aceștia au obținut nu mai puțin de 21 de medalii. 13 dintre acestea sunt de aur, 5 medalii de argint și 3 medalii de bronz.

Rezultatele au clasat Clubul Sportiv ILYO pe prima poziție la clasamentul general pe cluburi.

Medalii de aur:

*Filip Mureșanu Mario Raul ( a realizat singurul KO din competiție)

*Agrișan Ștefan Gabriel

*Bindea Ana Luiza

* Tudorache Bogdan

*Tudorache Mihai

*Stern Andreas Georg

* Stern Julia Victoria

*Avram Raul Adrian

*Popan Michelle Valentino

*Simionca Marius Teodor

*Pintea Luca Paul

*Halasu Amir Dorin

*Mihalci Paula Arrianna

 

Medalii de argint:

*Avram Darius Alexandru

*Sas Tudor Mihai

*Vinter Lorand

*Petri Rian Dominic

*Morar Andrei Ciprian

Medalii de bronz:

*Riti Ana (a luptat 2 categorii de greutate mai sus),

*Cociuban Răzvan Daniel

* Vîrtic Mara Riana

Antrenorul sportivilor – Marius Muti a declarat pentru Jurnalul Sportiv al Bistriței: ”Apreciez ca fiind bună evoluția sportivilor mei și mă bucur că cei care s-au antrenat mult în ultima perioada culeg acum roadele. Îi încurajez și pe cei care sunt la primele competiții și nu au câștigat încă medalii să muncească pentru că pas cu pas vor veni și rezultatele. Îi felicit pe toți ! Mulțumesc echipei tehnice care a coordonat sportivii, în special profesorului Ica Sigartău, instructorilor Ioana Teodor Iacob și Orban Ioan Ștefan și părinților care s-au mobilizat exemplar pentru desfășurarea în bune condiții a competiției, sponsorilor și susținătorilor clubului ILYO.”

Continua sa citesti
Publicitate

Alte sporturi

Gladiatorii lui Ionel Burduhos vor intra în ringul Colosseum

Foto: Facebook PFG, Colosseum Tournament

Daniel Bolfa și Daniel Morar urcă în ring la Colosseum Tournament. Cei doi sportivi ai Professional Fight Gym s-au pregătit intens în ultimă perioada. La categoria 71 kg, Bolfă îl va înfrunta pe Alex Voicu, în timp ce Morar va lupta cu Alex Maftei la categoria +95 kg.

Daniel Bolfă: „Mă bucur să lupt în gala de retragere a legendei Ionuț Atodiresei la Coloseum Tournament!  Voi lupta împotriva unui adversar experimentat cu multe meciuri în această promoție și nu numai! Principalul „dezavantaj” este ca adversarul este mult mai înalt decât mine dar sunt obișnuit să lupt cu adversari mai înalți! Sper  …. și o să fac tot posibilul sa aplic strategia care am pregatit-o la antrenament și sa reușesc sa câștig. Îmi doresc să fac un meci spectaculos, plăcut publicului!

Daniel Morar: ” Sunt emoționat că o să lupt la Fălticeni! De aproape un an sunt la scoala militară de Jandarmi și voi avea cu siguranță susținerea colegilor de acolo. Sper sa am o evoluție bună si sa obtin victoria.”

Ionel Burduhos, antrenor: „Sperăm să avem o evoluție bună sâmbătă iar pentru asta avem nevoie de susținerea dumneavoastră. Vă așteptăm acolo sau în fața micilor ecrane pe Digi sport 2 începând cu ora 19.00. Mulțumim sponsorilor.”

În cadrul aceleiași gale, se va retrage Ionut Atodiresei – o legendă vie care timp de 20 de ani a reprezentat România în cele mai puternice competiții de K1 și a adus multă bucurie românilor prin victoriile sale, reușind să fie un model pentru mulți copii care au făcut pasul spre acest sport.

Continua sa citesti

Alte sporturi

Sportivii CS ILYO, în cantonament la Gurghiu

Sursa: CS ILYO Bistrița

Celor 30 de reprezentanți ai clubului bistrițean li s-au alăturat la pregătire și cei de la Tornado Târgu Mureș și Revolution Academy Alba Iulia. Împreună, cei aproximativ 100 de sportivi au participat la antrenamente susținute de Marius Nicolae Muti, Mathe Sandor, Alin Moldovan și Ica Sigartău.

Sportivii și-au consolidat cunoștințele și au aprofundat tehnicile de bază ale disciplinei olimpice Taekwondo WT.

Marius Muti: „Sportivii au avut o prestație bună rezistând celor trei antrenamente zilnice. Acest cantonament a reprezentat o selecție pentru competițiile interne și internaționale din a doua jumătate a acestui an, unii sportivi promovând în grupe valorice superioare. Mulțumesc Consiliului Județean Bistrița Năsăud pentru sprijinul acordat, părinților, antrenorilor și tuturor celor care au făcut posibil realizarea acestui eveniment!”

Cantonamentul de pregătire a avut loc între 7-13 iulie.

Continua sa citesti

Alte sporturi

2 medalii de bronz cu ștafeta la Campionatul Național de Înot, cadeți

Sursa: CS Tibi

Sportivul Alex Ilisuan a obținut cea mai buna performanță a CS Tibi la Campionatul Național de Inot categoria cadeți. În întrecerea de la Târgoviște a obținut doua medalii de bronz în probele de ștafetă 4×100 m mixt și 4×100 m liber.

Ilisuan a făcut echipa la ștafetă cu doi sportivi de la CSU Cluj Napoca și unul de la SCP Piatra Neamt.
CS Tibi a participat la competiția desfășurată între 11 și 14 iulie cu un lot de 6 sportivi, calificați din etapa regională: Nagy Etelka, Cristian Farcas, Alex Ilisuan, Cristopher Farkas, Robert Harsan și Matei Radu.
În multe probe, sportivii clubului beclenar au stabilit recorduri personale. S-au remarcat Cristopher Farkas și Matei Radu.
Campionatul National de Inot – categoria cadeți a reunit 390 sportivi de la 64 cluburi din țară.

Săptămâna aceasta sportivii clubului continuă antrenamentele, după care vor intra în vacanță.  Vor reveni la bazin în 1 septembrie, când timp de șapte zile vor derula un cantonament la Toplița. Acesta va fi organizat dupa modelul celor începute în 2016 la Beclean, adică un cantonament comun pentru mai multe cluburi. În 2019 vor participa sportivi și antrenori de la CSM Tîrgu Mureș, CSM Satu Mare, Delfinii Turda și CS Tibi Bistrita.

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2019 Jurnalul sportiv al Bistriței. Statistici T5