conecteaza-te cu noi

Fotbal

Calificare în sferturi !

Echipa de fotbal feminin a ACS Heniu Prundu Bârgăului a reușit ieri o performanță deosebită. A învins dupa 4 ani într-o competiție oficială echipa Vasas Femina Odorheiu Secuiesc.

Întărită în perioada de iarna, echipa de pe Valea Bârgaului a făcut o prima repriza foarte bună, ambele goluri ale Heniului fiind marcate în prima parte a jocului. Au înscris Carolina Țabur și Alexandra Hornea.

După pauză, bârgăuancele au apărat mai mult rezultatul, pe final de joc venind însă și golul de onoare al gazdelor.

Tehnicianul bârgăuancelor dă asigurări ca echipa e în creștere de formă și va impune pretenții atât în Cupa României cât și în campionat.

Președintele clubului, George Ruscău s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale.

Echipa a fost susținută la Odorheiu Secuiesc de o parte dintre suporteri.

În sferturile de finală ale Cupei României s-au mai calificat Carmen București, Universitatea Alexandria, Vulpițele galbene Roman, Universitatea Olimpia Cluj, Piros Security Arad si Universitatea Galati.

Meciul dintre Banat Girls și Foruna Becicherecu Mic se va disputa în 14 martie, ora 13.30

Publicitate

Fotbal

Paula Mădălina Boros a semnat cu Heniu !

Vicecampioană a României și deținătoare a Cupei României, Paula Boroș a fost de-a lungul carierei sale componentă a lotului național de junioare Under 15, 17 si 19.

Și-a dedicat cariera unei singure echipe – ASA Târgu Mureș, pentru care a jucat timp de 10 ani. Mijlocașul Heniului va împlini peste două saptamani 20 de ani.

Paula Boros: ”Am ales sa joc pentru ACS Heniu Prundu Bârgăului datorită profesionalismului și atmosferei foarte bune de la club. E o nouă provocare pentru mine. Îmi doresc să am evoluții bune, să ajut echipa și împreună să ne îndeplinim toate obiectivele.”

 

Continua sa citesti

Fotbal

Edvina Ciontoş și Kincső Szekely, convocate la lotul Under 17

Jucătoarele ACS HENIU Prundu Bârgăului se pregătesc între 12 și 17 martie la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Ulterior, lotul pregătit de selecționerii Irina Giurgiu și Călin Svoboda (tehnicianul echipei noastre) vor face deplasarea în Ungaria, acolo unde în 18 martie, România Under 17 va debuta la Turul de Elită.

Cele mai în formă 20 de tricolore vor juca în 18, 21 și 24 martie cu Ungaria, Rusia respectiv Islanda (Grupa 2). Câștigătoarele celor șapte grupe de la Turul de Elită i se alătură gazdei – Suedia la turneul final, programat între 9-22 mai.

Continua sa citesti

Fotbal

Alice Roca este jucătoarea Heniului

Campioană a României în sezonul 2009 – 2010 și dublă deținătoare a Cupei României în 2012 și 2016, Alice Roca a fost componenta a lotului național de junioare și a celui de senioare al României. Și-a dedicat până acum cariera unei singure echipe, ASA Targu Mures, pentru care a jucat timp de 9 ani.

𝐀𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐑𝐨𝐜𝐚: „Am ales Heniu deoarece mi-a plăcut proiectul de la Prundu Bârgăului. E o nouă provocare pentru mine, îmi doresc să aduc un plus echipei și să contribui la îndeplinirea obiectivelor. La Heniu se dorește performanță, asta a contribuit mult atunci când am decis să vin aici. ”

 

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2020 Jurnalul sportiv al Bistriței. Proudly crafted by: 201.ro Statistici T5