conecteaza-te cu noi

Fotbal

 Andreea LAIU și Andreea CORDUNEANU, reprezintă ROMÂNIA!

sursa: ACS Heniu Prundu Bargaului, FRF, Nationala de fotbal feminin a Romaniei

Jucătoarele ACS Heniu Prundu Bârgăului fac parte din lotul convocat de selecționerul Mirel Albon pentru cantonamentul de la Mogoșoaia și meciurile cu Belgia (18 septembrie) și Croația (22 septembrie). Naționala feminină se va reuni sâmbătă pentru a începe pregătirea.

Portari: Andreea Părăluță (Levante UD/Spania), Camelia Ceasar (AS Roma/Italia)

Fundași: Teodora Meluță (U Olimpia Cluj), Erika Gered (Vasas Femina Odorheiu Secuiesc), Olivia Oprea (Villarreal/Spania), Andreea Corduneanu (Heniu Prundu Bârgăului), Cosmina Dușa (Fortuna Becicherecu Mic), Cristina Codrescu (Fortuna Becicherecu Mic)

Mijlocași: Anne Maria Bănuță (Stade Brestois), Ștefania Vătafu (RSC Anderlecht/Belgia), Mihaela Ciolacu (U Olimpia Cluj), Andrea Herczeg (Viktoria Haladas/Ungaria), Bianca Sandu (Diosgyori VTK/Ungaria), Nicoleta Deca (Fortuna Becicherecu Mic)

Atacanți: Laura Rus (Fortuna Becicherecu Mic), Ana Vlădulescu (Vasas Femina Odorheiu Secuiesc), Florentina Olar (FC Nordjaelland/Danemarca), Andreea Laiu (Heniu Prundu Bârgăului), Cristina Carp (Fortuna Hjorring/Danemarca), Mara Bâtea (U Olimpia Cluj)

Partida cu Belgia se va juca la Leuven, începând cu ora locală 17:30 (18:30 în România), în timp ce meciul cu Croatia se va juca pe teren propriu, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, începând cu ora 19:00.

Programul pentru perioada următoare:
23 octombrie: Lituania – ROMÂNIA
27 octombrie: ROMÂNIA – Elveția
1 decembrie: Croația – ROMÂNIA

S-au jucat până acum:
29.08.2019: Lituania – Croația 1-2
03.09.2019: Elveția – Lituania 4-0; Belgia – Croația 6-1
4.10.2019: Lituania – Elveția 0-3
8.10.2019: România – Belgia 0-1,  Elveția – Croația, 2-0
8.11.2019: România – Lituania 3-0, Croația – Belgia 1-4
12.11.2019: Belgia – Lituania 6-0, Elveția – România 6-0

CLASAMENTUL GRUPEI H

Belgia 4 4 0 0 17-2 12
Elveția 4 4 0 0 15-0 12
România 3 1 0 2 3-7 3
Croația 4 1 0 3 4-13 3
Lituania 5 0 0 5 1-18 0

Publicitate

Fotbal

România, cu 4 jucătoare de la Heniu în lot – meci împotriva Croației!

sursa foto: frf.ro, ACS Heniu Prundu Bârgăului

Toate cele patru jucatoare ale Heniului convocate la lotul național vor face deplasarea în Croația, alături de lotul național de fotbal feminin!

Portarul Szidonia Salamon, fundașul Andreea Corduneanu și mijlocașii Diana Grecu și Mădălina Boros rămân în atenția selecționerului Cristi Dulca pentru partida din 23 februarie, împotriva Croației.

 

PortariAndreea Părăluță (Levante UD/Spania), Szidonia Salamon (Heniu Prundu Bârgăului)

FundașiOlivia Oprea (Villareal CF/Spania), Erika Gered (Vasas Femina Odorheiu Secuiesc), Teodora Meluță (FC Lugano Femminile/Elveția), Andreea Corduneanu (Heniu Prundu Bârgăului), Maria Ficzay (”U” Olimpia Cluj), Antonia Bratu (U.S. Sassuolo/Italia);

MijlocașiIoana Bortan (”U” Olimpia Cluj), Nicoleta Deca (Fortuna Becicherecu Mic), Diana Grecu (Heniu Prundu Bârgăului), Ioana Bălăceanu (”U” Olimpia Cluj), Bianca Sandu (Diosgyori VTK/Ungaria), Mădălina Boroș (Heniu Prundu Bârgăului), Ștefania Vătafu (RSC Anderlecht/Belgia), Roxana Mirea (”U” Olimpia Cluj), Mihaela Ciolacu (”U” Olimpia Cluj);

AtacanțiCarmen Marcu (”U” Olimpia Cluj), Laura Rus (Fortuna Becicherecu Mic), Cristina Carp (FC Lugano Femminile), Mara Bâtea (”U” Olimpia Cluj), Adina Borodi (”U” Olimpia Cluj)

Staff-ul naționalei a anunțat că pe lista preliminară s-au aflat 28 de jucătoare însă cinci dintre acestea au părăsit cantonamentul echipei naționalei după o săptămână de pregătire.

Ultimul joc oficial al tricolorelor din campania de calificare la WEURO 2022 se va disputa marti, în deplasare în Croația, începând cu ora 17.00. El va putea fi urmărit în direct pe PRO X!

Continua sa citesti

Fotbal

O jucătoare din Georgia a semnat cu Heniu!

Componentă a nationalei Under 19 și a celei de senioare a țării sale natale, NINO Gurielidze (18 ani) este un fundaș experimentat.
A început să joace fotbal la vârsta de 12 ani, unicul său club fiind FC “Norchi Dinamo Tbilisi”. Pasul spre Liga întâi de fotbal feminin din România și ACS Heniu Prundu Bârgăului fiind primul extrem de important pentru Nino.
NINO GURIELIDZE, fundaș ACS Heniu Prundu Bârgăului: „Timp de aproape un an, am urmărit evoluția echipei ACS Heniu Prundu Bârgăului iar acum mă bucur că sunt aici. Mi-a fost greu să îmi părăsesc țara însă în același timp mi-am dorit să joc pentru Heniu. Sunt hotărâtă să mă acomodez cât mai repede, să joc cat mai bine și să ajut echipa. Faptul că aici se muncește intens pentru performanță mă motivează și mai mult.”
 CĂLIN SVOBODA, antrenor principal ACS Heniu Prundu Bârgăului: „Este o jucătoare pe care o urmăresc de mult timp, mi-a plăcut jocul său simplu și sunt convins că se va plia perfect pe cerințele jocului nostru pe faza de apărare. Îmi doresc să se integreze cât mai repede la echipă și împreună sa ne atingem obiectivele.”

Continua sa citesti

Fotbal

Fotbalistele Heniului au reluat pregătirea

Jucătoarele echipei de fotbal feminin a ACS Heniu Prundu Bârgăului s-au reunit astazi pentru prima data in 2021. Antrenamentul sportivelor pregatite de Calin Svoboda a fost ingreunat de conditiile meteorologice dificile, fotbalistele jucand pe o ninsoare abundenta, un frig patrunzator si la temperaturi cu minus in termometre. Acest lucru nu le-a impiedicat sa se bucure din nou de fotbal, dupa o pauza de aproape doua luni, perioada de timp in care s-au antrenat individual, acasă.

Reunirea s-a desfasurat sub semnul veseliei și a bunei dispoziții.
Antrenorul spune ca de mâine începe cu adevărat munca și pregătirea susținută pentru Play Off cu antrenamente la Prundu Bârgăului și Bistrița, un cantonament la Colibița și câteva meciuri de pregătire.
Diana Grecu și Szidonia Salamon s-au reîntors la echipă de la Carmen București iar Diandra Jean și Maria Baciu au venit la Heniu de la campioana – U. Olimpia Cluj.
Mijlocașul Diana Grecu e pregatita să câștige alături de Heniu o medalie, la finele Play Off-ului.

Staff-ul tehnic a fost completat în aceasta perioadă cu două jucătoare care vor deține și calitatea de antrenor secund. Andreea Corduneanu și Andreea Laiu îl vor ajuta pe tehnician în demersul său de a obține o medalie la finalul Play Off-ului.

Echipa va juca în Play Off-ul Ligii 1 de fotbal feminin, alături de principalele forțe din fotbalul feminin românesc.

Liga 1 de fotbal feminin se va relua în 14 martie. Jucatoarele Heniului vor disputa primul meci din Play Off pe teren propriu în compania echipei Universitatea Galați.

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2020 Jurnalul sportiv al Bistriței. Proudly crafted by: 201.ro