conecteaza-te cu noi

Fotbal

5 pentru România

Echipa de fotbal feminin a ACS Heniu Prundu Bârgăului are nu mai putin de cinci jucatoare la loturile nationale, aflate in pregatire in aceasta perioada in Turcia.

Fundașul Diana Grecu (a doua oară la lot) și mijlocașul Alexandra Hornea (convocată în premieră) se pregătesc alături de lotul național de senioare, sub comanda selecționerului Mirel Albon. Tricolorele pregătesc jocurile din calificările pentru Campionatul European din 2021, găzduit de Anglia. Sportivele noastre vor rămâne în Turcia până în 11 martie. Naționala de fotbal feminin a României are programate trei jocuri de pregătire împotriva naționalelor Belarusului și Ungariei, dar și a echipei feminine din Hong Kong. 

𝗥𝗼𝗺â𝗻𝗶𝗮 – 𝗛𝗼𝗻𝗴 𝗞𝗼𝗻𝗴   4-1

 

 Claudia Pană, Daria Răileanu și Mihaela Purcil se pregătesc si ele alaturi de lotul național

Jucătoarele ACS Heniu Prundu Bârgăului participa zilele acestea alături de naționala feminină Under 19 la un stagiu de pregătire in Turcia, în vederea pregătirii jocurilor de la Turul de Elită. Fundașul Mihaela Purcil alături de mijlocașii Claudia Pană și Daria Răileanu alături de celelalte tricolore participă la turneul amical “Mediterranean Pearl”, alături de încă 5 echipe naționale.

Grupa A: Ungaria, România, Bulgaria
Grupa B: Slovacia, Irlanda de Nord, Belarus

Astăzi tricolorele au remizat 0-0 cu Bulgaria.

România va întâlni sâmbătă după-amiază naționala similară a Ungariei. În funcție de rezultatele obținute în faza grupelor, tricolorele U19 vor mai disputa un meci pentru stabilirea clasamentului final.

În toată această perioadă, lotul ACS Heniu Prundu Bârgăului se pregătește pe Bârgau Arena, în vederea reluării campionatului și a partidei din etapa a 12-a cu Independența Baia Mare.

Publicitate

Fotbal

Paula Mădălina Boros a semnat cu Heniu !

Vicecampioană a României și deținătoare a Cupei României, Paula Boroș a fost de-a lungul carierei sale componentă a lotului național de junioare Under 15, 17 si 19.

Și-a dedicat cariera unei singure echipe – ASA Târgu Mureș, pentru care a jucat timp de 10 ani. Mijlocașul Heniului va împlini peste două saptamani 20 de ani.

Paula Boros: ”Am ales sa joc pentru ACS Heniu Prundu Bârgăului datorită profesionalismului și atmosferei foarte bune de la club. E o nouă provocare pentru mine. Îmi doresc să am evoluții bune, să ajut echipa și împreună să ne îndeplinim toate obiectivele.”

 

Continua sa citesti

Fotbal

Edvina Ciontoş și Kincső Szekely, convocate la lotul Under 17

Jucătoarele ACS HENIU Prundu Bârgăului se pregătesc între 12 și 17 martie la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Ulterior, lotul pregătit de selecționerii Irina Giurgiu și Călin Svoboda (tehnicianul echipei noastre) vor face deplasarea în Ungaria, acolo unde în 18 martie, România Under 17 va debuta la Turul de Elită.

Cele mai în formă 20 de tricolore vor juca în 18, 21 și 24 martie cu Ungaria, Rusia respectiv Islanda (Grupa 2). Câștigătoarele celor șapte grupe de la Turul de Elită i se alătură gazdei – Suedia la turneul final, programat între 9-22 mai.

Continua sa citesti

Fotbal

Alice Roca este jucătoarea Heniului

Campioană a României în sezonul 2009 – 2010 și dublă deținătoare a Cupei României în 2012 și 2016, Alice Roca a fost componenta a lotului național de junioare și a celui de senioare al României. Și-a dedicat până acum cariera unei singure echipe, ASA Targu Mures, pentru care a jucat timp de 9 ani.

𝐀𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐑𝐨𝐜𝐚: „Am ales Heniu deoarece mi-a plăcut proiectul de la Prundu Bârgăului. E o nouă provocare pentru mine, îmi doresc să aduc un plus echipei și să contribui la îndeplinirea obiectivelor. La Heniu se dorește performanță, asta a contribuit mult atunci când am decis să vin aici. ”

 

Continua sa citesti
Publicitate
Publicitate

Cele mai citite

Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Jurnalului sportiv al Bistriței . Copyright © 2020 Jurnalul sportiv al Bistriței. Proudly crafted by: 201.ro Statistici T5